1. Ontwikkelaar keert na Wasteland 2 terug naar Kickstarter

Ontwikkelaar keert na Wasteland 2 terug naar Kickstarter

Wasteland 2-ontwikkelaar InXile is van plan om na Wasteland 2 nog een project op Kickstarter te zetten. Dat meldt ontwikkelaar Brian Fargo in een interview met GI International.

"Ja, ik wil (terugkeren naar crowdfunding)", aldus Fargo. "Het geeft ons de mogelijkheid dingen aan mensen te geven die ze niet zouden krijgen als ze gewoon een product zouden kopen. Sommige mensen willen een personage in de game worden, of een eervolle plek voor zichzelf, of een game met doosje, of een boek. Dit zijn niet zomaar extra's, het voegt echte waarde toe."

Wasteland 2 heeft op Kickstarter al bijna 3 miljoen dollar opgehaald. De game moet in de herfst van 2013 verschijnen. De game is een direct vervolg op Wasteland en speelt zich af in een postapocalyptische wereld. Wasteland 2 houdt vast aan het top-down perspectief van Wasteland. De soundtrack wordt gecomponeerd door Mark Morgan, die ook de muziek voor Fallout 1 en 2 heeft gemaakt. Het verhaal is bedacht door Jason Anderson, de mede-bedenker van Fallout.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • I'm a Backer :]

  • Me too! /brofist

  • Backing up the backers, I backed up!
    Mooi dat ze daarna terugkeren naar Kickstarter om meer projecten te maken, die bij uitgevers zo van de tafel geveegd worden.

  • Kickstarten is gewoon het moderne 'heidje voor een karweitje'. Geen heitjes vanuit mijn kant in ieder geval.

  • Nee hoor, want ze hoeven niet eerst te werken voor al dat geld dat ze krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren