1. Problemen met iOS- en Android-versie Chrono Trigger

Problemen met iOS- en Android-versie Chrono Trigger

Chrono Trigger voor iOS en Android heeft momenteel last van enkele problemen. Zo kent de iOS-versie sinds de update naar iOS 6 enkele glitches en zijn er op Android problemen met de installatie.

Onze eigen Thijs maakte melding van de glitches sinds iOS 6. Op het door hem gemaakte screenshot, dat hieronder staat, is te zien dat er blauwe balken op het scherm verschijnen. Dit zou gebeuren bij belangrijke items en personages. Square Enix heeft tegenover Thijs gezegd dat het werkt aan een patch.

Ook de Android-versie, die sinds gisteren uit is, heeft wat problemen. Zo staat het op de website van de Play Store vol met berichten van mensen die de game niet kunnen installeren. Het spel moet namelijk extra data downloaden, maar zij kunnen daarbij niet op 'Ok' drukken om het proces te laten beginnen. Ook moet er bij de Android-versie tijdens het spel nog wel eens extra data binnengehaald worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ja vet vervelend, gisteren Chrono Trigger voor iOS gedownload, denk al dit is wel een hele buggy port. Dan wacht ik nog wel eventjes met verder spelen.

  • Toch maar weer eens de DS versie spelen dan :)

  • Ios5.1 werkte prima!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren