1. Tweede patch voor Xcom maakt Easy makkelijker

Tweede patch voor Xcom maakt Easy makkelijker

Er komt een tweede patch aan voor Xcom: Enemy Unknown die Easy-moeilijkheidsgraad makkelijker maakt. Dit laat de ontwikkelaar weten op het officiële 2K Games-forum.

Waarom Firaxis dit gedaan heeft, is niet bekend. De patch verhelpt ook enkele bugs. Zo moet het spel niet langer vastlopen als er twee Interceptors worden ingezet om een ufo te pakken te krijgen. Daarnaast is ook het vastloopprobleem aangepakt dat voorkwam als een Skyranger-vliegtuig terugkwam van een missie nadat er al een Interceptor was ingezet.

Andere fixes hebben onder meer betrekking op het niet kunnen aanklikken van bepaalde menu's en verbindingsproblemen. Wanneer de patch verschijnt, heeft de ontwikkelaar niet bekendgemaakt.

Firaxis geeft daarnaast aan dat het zich bewust is van een probleem waarbij mensen die de game uitspelen, een game over-scherm te zien krijgen. Dit probleem wordt nog niet met deze patch aangepakt, omdat het probleem pas sinds 22 oktober bekend was bij de ontwikkelaar.Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • NOG makkelijker?

  • babies cannot into xcom

  • pfff je zou een game over scherm moeten krijgen als je easy selecteerd in Xccom …  • Wat een 'stoere' reacties hierboven zeg…. ;)    Heb de demo van deze game al een tijdje op mijn Xbox staan. Moet hem nog steeds eens gaan proberen. Ben benieuwd of het enthousiasme van Jelle en Kevin terecht is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren