1. Vervolg Dreamfall wordt gefinancierd via Kickstarter

Vervolg Dreamfall wordt gefinancierd via Kickstarter

Het deze week aangekondigde vervolg op Dreamfall: The Longest Journey, Dreamfall Chapters, wordt gefinancierd via Kickstarter. Dat laat Ragnar Tørnquist, hoofd van ontwikkelaar Red Thread Games, weten.

"We gaan een Kickstarter doen", aldus Tørnquist. "Niet op dit moment, maar in de nabije toekomst. Het bedrag dat we van het Norwegian Film Institute hebben gekregen wordt alleen voor de voorproductie gebruikt. Daardoor kunnen we een prototype maken, maar om Dreamfall Chapters volledig te ontwikkelen hebben we meer geld nodig en gaan we naar Kickstarter."

Deze week werd een nieuw deel in de adventureserie Dreamfall aangekondigd. Volgens Tørnquist volgen er in de komende weken meer details over Dreamfall Chapters en kan de ontwikkelaar begin volgend jaar eerste beelden tonen. "We zijn van plan om heel open te zijn met de productie", aldus Tørnquist. "We gaan het niet verstoppen en af en toe een screenshot tonen. We willen compleet transparant en open zijn, om mensen te laten weten hoe ver we zijn."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me een goed plan om dat via Kickstarter te doen.
    Hoop dat het net zo'n vette game wordt als zijn voorgangers

  • Mijn reactie toen ik dit nieuws hoorde… Groot fan van Dreamfall <3

  • Ben benieuwd naar de tiers en de eerste screenshots!

  • Ben nu al benieuwd naar de eerste screens! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren