1. Persona 4 Arena pas volgend jaar naar Europa

Persona 4 Arena pas volgend jaar naar Europa

De vechtgame Persona 4 Arena komt dit jaar niet meer naar Europa. Dat heeft de Europese distributeur van de game, Zen United, aangekondigd.

De Europese versie van de game is al wel in de maak en had oorspronkelijk op 31 augustus uit moeten komen. Geïnteresseerden kunnen de game ook niet importeren, omdat de PlayStation 3-game niet op consoles uit een andere regio te spelen is. Persona 4 Arena is een vechtgame met personages van het Persona-universum. De game wordt gemaakt door de ontwikkelaar van de BlazBlue-serie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zo jammer dit. Had het zo graag willen hebben. Na de anime gezien te hebben raak je helemaal verslingerd hieraan

  • Dit komt zeker omdat landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Italië ect alles vertaald willen hebben in hun taal. Hierdoor moeten wij als Nederland altijd vaak lang wachten op dit soort games. Het wordt tijd dat in Nederland dit soort games apart uitkomen, omdat wij het niet erg vinden om een game in het Engels te spelen.

  • Nope de game wordt alleen in het Engels uitgebracht

  • Jammer, dan is online vast al half dood wanneer 'ie eindelijk in Europa uitkomt.

  • Bizar, een fighting game vertalen lijkt me toch niet zoveel werk? Zal ze ook wel sales kosten vrees ik, mijn interesse is iig al zo goed als volledig verdwenen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren