1. Partner van Bungie geeft details over nieuwe game

Partner van Bungie geeft details over nieuwe game

Demonware, het bedrijf dat voor Activision-games de online infrastructuur regelt, heeft onbedoeld enkele details over Bungie's nieuwe project Destiny vrijgegeven. De informatie stond in een openbare blogpost die inmiddels offline is gehaald.

Internetspeurder Supperannuation ontdekte de informatie. De medewerkers van Demonware zouden onlangs de kans hebben gehad om Destiny te zien en te spelen. Eén van hen, een senior medewerker, meldt dat het een coöperatieve game betreft waarbij spelers in kleinere teams deel uitmaken van een grotere groep. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met zijn drieën een nieuwe zone betreden en daar andere spelers aantreffen.

De Demonware-medewerker laat verder weten dat spelers in Destiny tegen aliens moeten vechten. Ook vertelt hij hoe het spelen van de game "een gevoel van ontdekking" met zich meebrengt en dat de kleur van wapens aangepast kunnen worden. Bungie zelf heeft tot op heden nog nauwelijks details gegeven over zijn volgende project, maar via uitgever Activision bleek dat het spel voor volgend jaar gepland staat. Deze informatie kwam naar voren uit de rechtszaak tussen Activision en de twee oprichters van Infinity Ward.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Planetside voor consoles?

 • Wat een geweldige details :')

 • Ik hoop snel op echte info. Hier hebben we vrij weinig aan.

 • Reken maar op een November 2013 launch van de Xbox Durango! met deze nieuwe ip van Bungie.

 • Zou je denken?

 • Denk het het haast wel zeker. als het echt zo is dan kunnen we de announcement wel in april, mei of gewoon in juni op de E3 verwachten!

 • Dan waren ze wel bij Microsoft gebleven.

 • Waren in mei al geruchten dat game naar 360 en 720 komt:  "Destiny 1 verschijnt voor de Xbox 360 en Xbox 720. Een PS3-port volgt mogelijk in 2014.
  De 2de Destiny-game verschijny voor de PC, PS4, Xbox 360 en Xbox 720"  http://www.psonly.nl/nieuws/31765/Bun…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren