1. StarCraft 2: Heart of the Swarm pas volgend jaar

StarCraft 2: Heart of the Swarm pas volgend jaar

StarCraft 2: Heart of the Swarm, het tweede deel in het SC2-drieluik, verschijnt niet meer dit jaar in de winkels. Activision Blizzard heeft laten weten dat het spel nu gepland staat voor de eerste helft van 2013.

Het uitstel werd aangekondigd tijdens een gesprek met investeerders, waarin Activision Blizzard ook zijn kwartaalcijfers bekendmaakte. Hieruit bleek dat Wings of Liberty, het eerste deel van StarCraft 2, 6 miljoen keer verkocht is. Verder werd aangekondigd dat BlizzCon volgend jaar terugkeert, nadat het dit jaar niet werd georganiseerd. BlizzCon staat in het teken van Blizzard-games en wordt veelal door de ontwikkelaar gebruikt om aankondigingen hierover te doen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • We finish it when we're done drinking beer. is het nieuwe motto van Blizard.

  • instant buy!
    Deel 1 singleplayer was helemaal top, multiplayer ook maar ben er niet enorm goed in, zit in zilver league ^^

  • als je de beta volgt is dit geen verrassing ik zou eerder verbaast zijn als ze het wel afkregen dit jaar.

  • Blizzard neemt nu echt te veel tijd om hun producten uit te brengen…. Voor mijn part is het goed dat ze tijd nemen maar je moet ook niet overdrijven.

  • Verbaast me niks, ik denk dat het nog een maand of vijf-zes gaat duren voordat ze klaar zijn met de beta. Als HOTS voor de zomer uitkomt mogen we blij zijn.

  • Ligt het aan mij of is 2,6 mlj niet zo héél veel. Als ik het vergelijk met D3 (kan eigenlijk niet maargoed) vond ik SC II toch wel vele malen vetter dan D3 en ik vind D3 al awesome dus dat zegt wat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren