1. BioWare wil weten wat fans in nieuwe Mass Effect willen

BioWare wil weten wat fans in nieuwe Mass Effect willen

BioWare heeft fans gevraagd wat ze in een nieuwe Mass Effect-game willen zien. Dat deed het bedrijf via Twitter.

Casey Hudson, die de franchise overziet, meldde op Twitter: "We zijn in een vroeg stadium bezig met het maken van een compleet nieuwe Mass Effect-game. Wat willen jullie er in zien?" Diverse fans reageerden op de tweet. Sommigen melden dat ze een game willen die zich afspeelt na Mass Effect 3, en dus geen prequel.

Andere spelers zien graag dat er verschillende rassen speelbaar zijn, of meer dialoogkeuzes. In september liet BioWare weten dat het werkt aan een nieuwe Mass Effect-game. "Het Mass Effect-universum is groots en (executive producer) Casey Hudson en onze teams hebben plannen voor nog een volledige game (binnen de serie)", aldus general manager Aaryn Flynn.

BioWare heeft al aangegeven dat het nieuwe deel geen direct vervolg op Mass Effect 3 zal zijn, en dat het een heel ander hoofdpersonage zal hebben dan Commander Shepard.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heel goed, dan kunnen straks de fans niet meer zeiken.

 • Vast wel, dan komen ze met argumenten als: mijn mening is niet verwerkt in de nieuwe Mass Effect en Bioware luistert niet naar (al) hun fans.

 • De First contact war met de Turians!

 • De keuzes die je in de game maakt moeten meer impact hebben op de game. Zodat je de game meerdere keren zou kunnen uitspelen. En er ook meer RPG van maken ipv van een veredelde 3rd person shooter. Die hebben we al genoeg en die het ook nog beter doen, dragon age 1 in een mass effect jasje please

 • meer van hetzelfde pls  en snel pls :)

 • Geen plotholes, geen logo van EA en een waardig einde.

 • ^Dit
  Verder vind ik dat Jack Wall weer de soundtrack moet maken. Deel 2 bevatte de meest badass soundtrack aller tijde.

 • Kunnen ze zelf niks meer verzinnen?

 • Zolang er niet opeens een keuze reeks uit de voorgaande Mass Effect games als Canon wordt aangeduid vind ik het best :)

 • Ik snapte nooit waarom je maar 2 team leden mee mocht nemen op een missie als je er 10 had. Verder nooit begrepen dat je op een andere planeet land waar maar 10 gangetjes zijn.
  En waarom heeft in dit universum alle architectuur diagonale lijnen? Waarom staan in al die werelden overal min of meer dezelfde schuil mogelijheden voor vijandig vuur?
  En (vooral) waarom leiden al die beslissingen over 3 series naar hetzelfde einde?
  De nieuwe ME dus niet wat hier boven staat en er moet een roze poedel in zitten.

 • die roze poedel is een must.

 • Haha, geniale reactie dit :)  Je hebt ook zeker wel gelijk over die 10 gangetjes op een planeet. Het zou wel vet zijn als die werelden wat meer open worden want nu zijn ze wel erg lineair. Die 2 teamleden zou ik wel zo houden, anders wordt het veel te onoverzichtelijk. Het wordt een beetje lastig om midden in een vuurgevecht 10 leden te besturen en zelf ook nog wat klappen uit te delen he ;)  Ik zou het wel vet vinden als je met een ander ras kan spelen. Omdat ik de Biotic het leukst vind, lijkt de Asari me wel vet om te spelen :) Wellicht in een setting waar er een oorlog tegen de Krogan is ofzo? Omdat die agressieve, lompe, misvormde dino's met het IQ van een pinda toch nergens anders goed voor zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren