1. Natural Selection 2 bijna 150.000 keer verkocht

Natural Selection 2 bijna 150.000 keer verkocht

De Counter-Strike-mod Natural Selection 2 is in de week na release meer dan 144.000 keer verkocht en heeft daarmee meer dan een miljoen dollar opgeleverd. Ontwikkelaar Unknown Worlds heeft dat bekendgemaakt.

De game is het beste verkocht in de Verenigde Staten, terwijl in Singapore de speciale editie het beste verkocht. In België is de 4-pack populair, een pakket met vier exemplaren van de game voor de prijs van drie.

Natural Selection 2 is het vervolg op een populaire Half-Life-mod. De game combineert de genres first-person shooter en real-time strategy. Een team van menselijke soldaten neemt het op tegen een team van verschillende soorten buitenaardse monsters. Aan beide zijdes neemt één speler de rol van commandant op zich; die persoon ziet het speelveld van bovenaf en geeft zijn teamleden opdrachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Volgens mij staat er een kleine fout in het artikel:  In de eerste zin staat "Counter-Strike-mod" en in de derde paragraaf staat "Half-life-mod".  Ik heb zelf geen verstand van het spel of zo iets dergelijks, maar volgens mij klopt dat niet! =)

 • Ik denk dat het eerste deel op basis van HL werd gemaakt en het tweede deel op basis van CS (die volgens mij stand-alone is tegenwoordig, ik heb CS nooit gespeeld :P)

 • CS was een HL mod die nu standalone is

 • Natural Selection is een Half-life mod.
  Natural Selection 2 is een stand-alone game met een nieuwe engine (Spark Engine) gemaakt door de ontwikkelaar zelf.

 • Aaaaaaaaaah….

 • 'T lijkt me wel een vet spel, alleen een tikie duur als je het mij vraagt.

 • Het spel is echt onwijs goed en het aanschaffen waard. Nog nooit zo'n prettige online game community meegemaakt. De gamers die het eerste deel gespeeld hebben van Natural Selection, nemen de tijd om het spel uit te leggen aan de nieuwe spelers. Door de asymmetrische speelstijl van beide rassen, is er genoeg te leren en te ontdekken de aankomende maanden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren