1. Geen middelen voor PC-versie Curiosity

Geen middelen voor PC-versie Curiosity

Peter Molyneux wil zijn nieuwe game Curiosity: What's Inside the Cube ook graag naar PC brengen, maar heeft daar op dit moment de middelen niet voor. Dat meldt hij in een interview met Rock Paper Shotgun.

"We zouden heel graag een PC-versie doen", aldus Molyneux, "maar op dit moment worden we overspoeld door de hoeveelheid mensen die Curiosity uitproberen in een paar dagen tijd. Onze servers draaien op volle toeren. We overleven op dit moment allemaal met minder dan drie uur slaap per nacht. Als we een uitgever zouden vinden die de PC-versie wil maken, dan zouden we het overwegen."

In Curiosity moeten spelers gezamenlijk een gigantische kubus stukje bij stukje weghakken, om uiteindelijk bij de kern te komen. Hierin ligt een speciale beloning verborgen volgens Molyneux, die alleen de speler die het laatste stukje weghakt te zien krijgt. Het is de bedoeling dat die speler zijn ontdekking via sociale mediakanalen gaat delen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • of hij gaat het niet doen en verkopen?

  • Gelukkig, van wat ik gezien heb van dit "Spel" gaan we niets missen.    Waar is deze man ook alweer bekend van ? Een game van heel lang geleden die een klein succesje was ?    Sorry hoor maar een beetje zitten clicken op blokjes vind ik geen game… ik vraag me al tijden af waarom deze man zoveel aandacht krijgt.

  • "Sorry hoor maar een beetje zitten clicken op blokjes vind ik geen game"    inb4 Minecraft comments.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren