1. Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Launchers

Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Launchers

Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel hebben we voor jullie alle Launchers van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

Crossbow

De Crossbow in Black Ops 2 is gebaseerd op de bestaande 2012 Horton Havoc Crossbow. Deze kruisboog maakt gebruik van Reverse Draw Technology, waarbij de snaar op een compleet andere wijze wordt aangetrokken. Hierdoor wordt de snelheid van de afgeschoten pijl verhoogd, het geluidsoverlast beperkt en ook het gebruiksgemak is groter. De Crossbow is in Black Ops 2 ontworpen om meer op een rifle te lijken dan op een daadwerkelijke kruisboog. De Crossbow heeft niet één, maar drie pijlen tegelijk in het ‘magazijn’, in tegenstelling tot veel andere kruisbogen.

FHJ-18 AA

De fictieve FHJ-18 AA is nieuw in Call of Duty: Black Ops 2, maar is qua impact vergelijkbaar met de Stinger Missile Launcher uit eerdere CoD-delen. Deze raketlaucher is puur bedoeld voor het neerhalen van vliegvervoersmiddelen; AA staat dan ook voor Anti-Air. Wat de FHJ-18 met name zo krachtig maakt, is de lock-on functie. Maar zelfs de meest doorgewinterde Call of Duty-spelers weten dat dit geen garantie voor succes is…

RPG

Als enige schouder-launcher heeft de RPG géén lock-on optie. Free fire is dus het devies en daar weet je waarschijnlijk wel raad mee als je eerder Call of Duty gespeeld hebt. De RPG-7 zit tenslotte in nagenoeg elke CoD-game. Normaal gesproken heeft geen enkele launcher in Call of Duty zoveel power als de RPG, dus wie accuraat genoeg is kan niet wachten tot hij/zij de RPG heeft vrijgespeeld. De RPG is namelijk in de meeste CoD-spellen ook één van de laatste wapens die vrij worden gespeeld.

SMAW

De SMAW in Black Ops 2 is in principe hetzelfde als de SMAW in Modern Warfare 3. Zelfs qua uiterlijk ziet deze launcher er voor zover we nu weten hetzelfde uit, maar dit kan in principe ook een placeholder zijn tot het ontwerp van de nieuwe SMAW is afgerond en geïntegreerd. Met de Shoulder-Launched Multipurpose Assault Weapon kunne zowel met lock als zonder raketten worden afgevuurd. Zoals de uitgeschreven naam al zegt, heeft de SMAW dus meerdere doelen.

Dit waren alle Launchers van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren