1. Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - LMG's

Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - LMG's

Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel hebben we voor jullie alle Light Machine Guns van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

HAMR

De HAMR – Heat Adaptive Modular Rifle – is oorspronkelijk gemaakt voor de US Marines. Het wapen is oorspronkelijk ontwikkeld om schutters de mogelijkheid te geven om het vuren van de vijand te onderbreken, en daarbij nauwelijks mobiliteit te verliezen. Bijzonder aan de HAMR is dat deze LMG in Black Ops 2 steeds sneller schiet naarmate je de trigger langer ingedrukt houdt. Daarbij wordt ook de accuracy vergroot.

LSAT

De LSAT – Light Small Arms Technologies – is een LMG die ontwikkeld werd in de Joint Service Small Arms Program, waarin men als doel gesteld had om lichte wapens te ontwikkelen. De LSAT onderscheidt zich van alle andere LMG’s door de ammunitie die niet in een omhulsel zit. Mede hierdoor is het wapen bijzonder licht en de controle over het wapen groot. Voordeel van de LSAT in Black Ops 2 is de geringe terugslag ten opzichte van andere wapens in deze klasse.

MK 48

De MK 48 is van Amerikaans-Belgische makelij en het grote broertje van de MK 46, het wapen dat zijn opwachting maakte in Modern Warfare 3. SOCOM-militairen hebben de MK 48 sinds 2003 veelvuldig gebruikt. Van alle Light Machine Guns brengt de MK 48 verreweg de meeste schade toe en reiken de kogels het verst. Dit brengt als nadeel met zich mee dat de terugslag van dit wapen ook bovengemiddeld hoog is.

QBB LSW

De QBB LSW staat ook wel bekend als de QBB-95 en is gebaseerd op de Type-25, een assault rifle die net als de QBB LSW gemaakt is door het Chinese Norinco. Geen enkele andere LMG in Black Ops 2 heeft zo’n hoge vuursnelheid als dit wapen. Ondanks het feit dat dit allround niet de sterkste LMG is, zorgt die hoge vuursnelheid er voor dat de QBB LSW alsnog ontzettend geschikt is om de vijand flink onder druk te zetten.

Dit waren alle LMG’s van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren