1. Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Pistols

Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Pistols

Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel hebben we voor jullie alle Pistols van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

B23R

De B23R bestaat al zo’n 100 jaar en staat ook wel bekend de M1911. Het wapen is na al die tijd nog steeds één van de meest gebruikte pistolen ter wereld. In Black Ops 2 heeft de B23R een futuristische upgrade gehad die je in het design goed terugziet, bijvoorbeeld in de under-barrel rail waar je een laser of zaklamp aan kunt vastmaken. De B23R is de enige pistol waarin je in bursts van drie patronen schiet.

Executioner

De Executioner springt er op het oog al meteen uit ten opzichte van de overige pistols. Het wapen ziet er uit als een kannon en doet bij wijze van spreken ook net zoveel schade. Bijkomend nadeel is daardoor wel dat de semi-automatische Executioner, ook wel bekend als Raging Judge, enkel schade doet op zéér korte afstand en een behoorlijke terugslag heeft. Niet gek, gezien de zes shotgun-patronen (!) die je in het wapen stopt. Leuk voor Call of Duty-triviant: de Executioner maakt bij afvuren hetzelfde geluid als de Python in de eerste Black Ops.

Five-Seven

Aan de buitenkant lijkt de Five-Seven een doodgewoon pistool, maar schijn bedriegt. Met een magazijn van tot wel dertig patronen en geen enkel serieus minpunt is dit een Pistol die eigenlijk elke Black Ops 2-speler goed kan gebruiken. Dit semi-automatische pistool geeft weinig terugslag en is ten opzichte van de andere wapens in zijn klasse erg accuraat. Al met al is de Five-Seven dus een veelzijdig pistool.

KAP-40

De KAP-40 staat ook wel bekend als de KARD en is ontwikkeld door het Amerikaanse KRISS. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor de assault rifle Vector K-10 en gebruikt net als voor dat wapen een asymmetrisch terugslagsysteem dat terugslag beperkt. Bij dit systeem kantelt een gewicht aan de voorkant van deze pistol omlaag bij het vuren van een kogel. Deze compensatie zorgt voor een enorme vermindering van terugslag. Dit maakt de KAP-40 een geliefd wapen voor de meer onervaren schutters.

TAC-45

De semi-automatische TAC-45 heet in het echt de FNX-45 Tactical Handgun en is ontwikkeld voor het Amerikaanse Joint Combat Pistol-programma. In dit programma werd gezocht naar de opvolger van de M9 pistol voor het Amerikaanse leger. Het project werd binnen een jaar stopgezet, maar het wapen is in elk geval wel interessant genoeg als pistool in Black Ops 2. Dit komt voornamelijk door de grote schade die het aanricht, met name op zeer korte afstand.

Dit waren alle Pistols van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren