1. Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Shotguns

Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Shotguns

Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel worden alle Shotguns van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

KSG

De KSG is een pump-action shotgun. Dit houdt in dat de handgrip heen en weer moet worden geschoven om een nieuw patroon te laden. Hierdoor schiet je weliswaar minder snel dan met een (half)automatische shotgun, maar met de pump-action shotgun worden over het algemeen wel langere afstanden overbrugd. De Kel-Tec Shotgun kenmerkt zich verder door twee magazijnen waar handmatig tussen gewisseld kan worden. De KSG schiet maar één patroon per keer af. Hierdoor is dit een goede shotgun om in-game je accuracy-rate te verhogen; mits je een beetje kunt richten, uiteraard. Als beginnende speler is het wellicht beter een andere shotgun te gebruiken.

M1216

Een goede shotgun voor de minder ervaren speler is de M1216. Deze automatische shotgun bevat standaard vier magazijnen met elk vier kogels. Deze zijn op hoog tempo af te vuren en ook schakelen tussen de magazijnen verloopt snel. Wel is de M1216 van alle bevestigde shotguns het wapen dat de minste afstand kan overbruggen, dus houd daar rekening mee in de iets meer open omgevingen. Leuk feitje: de M1216 zit in behoorlijk wat andere multiplayershooters, maar het is de eerste keer dat ‘ie in een Call of Duty zit.

R-870 MCS

De R-870 is een veelgebruikte shotgun in militaire organisaties verspreid over de hele wereld, van Amerika en Canada tot Israel en Bangladesh. Net als de KTS is dit een pump-action shotgun, met grof genomen dezelfde voor- en nadelen. De MCS is een moderne versie van de R-870, met standaard een zaklamp op de handgrip vooraan het wapen. Ook zit er aan de zijkant een draagriem, maar daar zul je in een FPS als Black Ops 2 weinig van merken.

Saiga-12

De Saiga-12 is een opmerkelijke shotgun, omdat het uiterlijk bewust is gemodelleerd naar de beroemde AK-47 assault rifle, ook wel bekend als Kalashnikov. Omdat ook qua werking geprobeerd is veel goeds van de AK-47 af te kijken, staat de Saiga-12 bekend als één van de meest betrouwbare shotguns op de wereld. In Black Ops 2 is deze semi-automatische shotgun te vergelijken met de M1216, met een betere accuracy en range. Bovendien is het wapen niet zo zwaar, wat de mobiliteit ten goede komt.

Dit waren alle Shotguns van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

  • Jammer, geen ranger meer? Dus ook geen akimbo shotgun meer?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren