1. Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Sniper rifles

Call of Duty: Black Ops 2 Weapons - Sniper rifles

Call of Duty: Black Ops 2 bevat tientallen wapens en daarom hebben wij besloten om een aantal guides te maken waarin jullie op het gemakje kunnen lezen welke wapens dit zijn. In dit artikel hebben we voor jullie alle Sniper Rifles van Black Ops 2 op een rijtje gezet.

Ballista

Dit wapen van Duitse en Belgische makelij heeft een trekkersysteem dat zowel werkt via een één-stage als twee-stage release. De twee-stage release houdt in dat het wapen is ontworpen om kogels af te schieten die absurd snel voortbewegen en grote afstanden afleggen. Onder de rail zit een handvat waarin alle gereedschappen zitten om het wapen uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Het externe magazijn bevat zeven patronen; één patroon vanaf de borst of hoger en de vijand is geheid kassiewijle. Extra bijzonder is dat je geen scope nodig hebt; een gewoon vizier is voldoende.

DSR-50

De DSR-50 is een sniper rifle met maar liefst twee magazijnen. Oorspronkelijk is het wapen een bullpup rifle, waarmee wordt bedoeld dat het magazijn achter de trekker zit. Bijzonder aan de DSR is dat er een tweede magazijn is toegevoegd vóór de trekker, waardoor je sneller kunt herladen. Bovendien bevat de DSR-50 een unieke ‘blast compenstor’ waarmee het geluid dat vrijkomt en de terugslag, tot een minimum worden beperkt. Vanaf de middel of hoger is het mogelijk om een tegenstander met één schot af te maken.

SVU-AS

De SVU-AS is grotendeels gebaseerd op de Dragunov SVD, een wapen dat in de eerste Black Ops zit. Het ziet er dan ook naar uit dat de SVU-AS min of meer hetzelfde aanvoelt als de Dragunov. Belangrijkste verschil is dat het wapen 10 centimeter korter is, dat in het echt moet zorgen voor een betere balans. Het wapen is semi-automatisch en oorspronkelijk ontwikkeld als compacte sniper rifle voor de luchtlandingsdivisie van het Russische leger.

XPR-50

Over deze sniper rifle is nog niet veel bekend. Gezien de naam is het waarschijnlijk is het een .50 BMG sniper rifle. De semi-autuomatische XPR-50 is met één schot dodelijk vanaf de borst en hoger. Als we moeten gokken denken we dat XPR staat voor Experimental Precision Rifle. Zodra er meer informatie bekend is over dit wapen, zal deze guide worden uitgebreid.

Dit waren alle Sniper Rifles van Black Ops 2. Natuurlijk zijn er nog veel meer wapens in de game te vinden en hebben we ook een hele hoop andere info over de game voor jullie in petto.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

  • Leuke close quarter wapens, meer niet

  • En wat is een "stage release"    Fijn dat dat soort dingen er ook bij stan,    heel leuk dat ie een een of twee stagerelease heeft natuurlijk,
    Kan je er pannenkoeken mee bakken? Of is dat de stagerelease 3 dlc

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren