1. Rainbow 6: Patriots wordt wellicht next-gen

Rainbow 6: Patriots wordt wellicht next-gen

Rainbow 6: Patriots komt mogelijk pas uit op de volgende generatie consoles. Dat onthult Ubisoft CEO Yves Guillemot in een interview met Polygon.

Guillemot werd hier direct naar gevraagd. "Er is een goede kans dat dat gebeurt", antwoordde Guillemot toen. "We hebben een goed team dat eraan werkt en het ziet er heel goed uit, dus wanneer de game verschijnt, verrast het de industrie."

Rainbow 6: Patriots werd in 2011 aangekondigd en stond toen gepland voor een release in 2013. De game zou een dynamisch singleplayerverhaal bieden dat de werkelijkheid van het hedendaags terrorisme behandelt. Het is echter onbekend hoe de game er inmiddels uitziet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Rainbow Six is altijd al één van mijn favoriete shooters geweest op de console (XBOX). Maar helaas konden alle releases na Rainbow Six 3, zowel op de XBOX als XBOX360, niet tippen aan hun voorganger.  Hopelijk maken ze er weer een noemenswaardige shooter van, want ik hoop toch weer eens die meest leuke tijd op XBOX Live mee te maken, zoals het allemaal begon met Rainbow Six 3 voor mij.

 • @ Capo nl  Ik ben bang dat jou wens nooit meer zal uitkomen door een veranderd publiek op de service. Misschien als de nieuwe xbox uitkomt dat je er even kort van mag genieten voordat de massa weer terugkeert in de volgende generatie. Overal zullen mensen proberen te zieken of alles te doen om gewoon te winnen

 • Ik heb een hekel aan Tom Brady

 • De eerste beelden zagen er erg goed uit. Ik zou het niet erg vinden als het op de next-gen komt.

 • Deze game gaat zo vet worden, eerste trailer zag er veel belovend uit

 • Ben benieuwd wanneer de game komt hij zag er in de trailer wel erg goed uit!

 • Ach ja, ik zou het waarschijnlijk toch voor de PC halen :) .
  Ik hoop alleen niet dat de game speciaal daarvoor uitgesteld wordt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren