1. Lone Survivor naar PS3 en Vita

Lone Survivor naar PS3 en Vita

De PC-game Lone Survivor komt naar PlayStation 3 en Vita. Dat heeft bedenker Jaser Byrne onthuld. Explodemon-ontwikkelaar Curve Studios regelt de overzetting.

"Ik kijk hier echt naar uit, het is sinds mijn kindertijd een droom van mij geweest om een game op een console uit te brengen", aldus Byrne. "En vooral op een console van Sony, want wat zij doen vind ik het leukst. Iedereen die mij op Twitter volgt weet dat ik niet snel games op PC speel, ik ben echt iemand die vanaf mijn bank wil gamen, vooral op mijn PS3! Lone Survivor is (in mijn hoofd) ontwikkeld als consolegame. Alle games die ik maak zijn eigenlijk consolegames, in ieder geval in mijn fantasie!"

Het is nog niet bekend wanneer de tweedimensionale survival-horrogame op PlayStation 3 en Vita verschijnt. Byrne liet tevens weten dat hij zijn nieuwe project, een dungeon crawler genaamd New Game+, heeft opgegeven. Hij heeft er zes maanden aan gewerkt en hoewel hij de game nooit officieel heeft aangekondigd, heeft hij zijn fans eerder al wel geïnformeerd over het project. "Het was een te groot project voor één persoon."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vitaaaaaaa

  • Lone Survivor is wel echt tof. :)

  • Ken de titel niet? Wat is het precies voor game?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren