1. Spelers kunnen tegen president Square spelen in FFXIV

Spelers kunnen tegen president Square spelen in FFXIV

Square Enix wil een evenement houden waarbij spelers van Final Fantasy 14: A Realm Reborn het op kunnen nemen tegen de president van de uitgever, Yoichi Wada.

Daarnaast werkt de uitgever aan een PvP-modus voor de game waarin spelers het op kunnen nemen tegen ontwikkelaars van A Realm Reborn. "Er zijn meerdere mensen van het ontwikkelteam die veel hebben nagedacht over het PvP-systeem", zo vertelt producer Naoki Yoshida. "En op dit moment voegen we een systeem toe waarin spelers tegen de ontwikkelaars kunnen vechten."

Square Enix is momenteel bezig met het voorbereiden van de bèta van Final Fantasy 14. Die wil het bedrijf in januari of februari 2013 in Japan lanceren. "We doen ons best om er voor te zorgen dat de servers 24 uur open kunnen blijven om meer spelers mee te laten doen met de alphatest." De gesloten alphatest is op dit moment gaande in Japan. A Realm Reborn verschijnt op PC en PlayStation 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik wil geen FFXIV spelen. Ik wil Kingdom hearts 3 spelen! KOMOP MET DIE GAME! HET IS AL 7 LANGE JAREN WACHTEN!

  • Ja, ben ook al klaar met wachten. Had wel ergens gelezen geloof ik dat ze er nu mee bezig zijn na Dream drop distance. Ik hoop het voor ze…

  • Meteen doodmaken die vent.

  • Hoop dat ze hebben geleerd van de enorme faal bij de vorige keer…

  • Ik wacht echt al sinds de aankondiging van dit spel te wachten op de ps3 release! Hoop maar dat het het wachten waard word (ik vrees het ergste).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren