1. Originele Doom 3 weer te koop op Steam

Originele Doom 3 weer te koop op Steam

De originele versie van Doom 3, die bij de release van Doom 3: BFG Edition vorige maand van Steam werd gehaald, staat weer op de service voor 9,99 euro.

"Na de release van Doom 3 BFG Edition hoorden we van fans dat ze de originele game uit 2004 alsnog wilden kopen", laat Bethesda weten. "Sinds deze week is de originele versie van Doom 3 en de uitbreiding, Resurrection of Evil, weer verkrijgbaar voor een lagere prijs." De uitbreiding kost 4,99 euro en het Doom 3 Pack, waar de originele game en uitbreiding inzitten, 12,99 euro.

Doom 3: BFG Edition is een verbeterde en uitgebreide versie van Doom 3 voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Deze versie heeft nieuwe levels, betere graphics en geluid en de gameplay is op een aantal punten aangepast. Zo is er een nieuw checkpointsysteem, is de besturing verbeterd en kunnen spelers de zaklamp tegelijk met hun vuurwapens gebruiken. Ook bevat de Doom 3: BFG Edition een coöpmodus voor vier spelers en de eerste en tweede Doom-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zo te zien aan de vele reacties kun je hier inderdaad weinig van zeggen dan alleen WTF:P
  Totaal onzin aangezien de BFG editie alles bevat en nog meer en beter is:)

 • Totaal onzin wat je zegt.  velen vinden de BFG editie slechter dan de originele doom3. Sommigen zijn dan weer niet voor de gemaakte veranderingen  en ook zijn er veel die liever doom 3 met mods spelen en dat kan je niet met de BFG editie.  En dan komt er nog eens bij dat doom 3 met gratis graphics mods er beter uit ziet dan BFG.

 • Yeahh naiss! :)

 • Zo juist vorige week Doom 3 BFG edition uitgespeeld, toffe game. Zeker in mijn top 10 dit jaar.

 • Originele Doom 3 met de HD modpack… is all you need.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren