1. Mashed aangekondigd

Mashed aangekondigd

Een nieuwe race game Mashed is aangekondigd door Empire Interactive. In deze race game neem je het op tegen vier andere tegenstanders en de bedoeling is dat jij ze van de weg afblaast met een heel scala aan wapens voor je auto.

De gameplay gegarandeerd je veel plezier, helemaal als je opneemt tegen drie vrienden. Het spel moet vooral verslavend worden. Uniek aan Mashed is dat als je uit de race ligt, je nog steeds je tegenstanders van de weg kan bombarderen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Joepie, kan echt niet wachten :P Er moet echt een keurmerk komen net zoals voor vlees en een spel wat te slecht is mag niet verkocht worden. Anders krijg je alleen maar telleurgestelde gamers en dat is slecht voor de hele gamesindustrie :)

  • Nou, 4-speler spellen kunnen het bijna niet verneuken, aangezien je met 4 man altijd fun hebt. Doet me een beetje denken aan S.C.A.R.S. Dat was alleen kut en huilen met de pet maar met 4 man was het leuk leuk leuk…

  • dolletjes zal wel weer zo'n onwijze destruction derby verkrachting worden. Sinds destruction derby 2 op de psx is er weinig fatsoenlijks meer uitgekomen in dit genre

  • Ach, het kan best wel eens een leuke game worden… Het idee is natuurlijk niet bijster origineel, maar als ze het goed uitwerken kan er wel iets moois ontstaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren