1. Star Citizen haalt meer dan 5 miljoen dollar op

Star Citizen haalt meer dan 5 miljoen dollar op

Star Citizen, de ruimtesim van Wing Commander-bedenker Chris Roberts, heeft meer dan 5 miljoen dollar opgehaald via crowdfunding.

Op het moment van schrijven is er via de officiële website 3.685.004 dollar opgehaald, en via Kickstarter 1.856.785 dollar. Het oorspronkelijke doel was 2 miljoen dollar. De inzamelactie eindigt vandaag; op dit moment is er een livestream te volgen waarin de makers vieren dat ze het beoogde bedrag ruimschoots gehaald hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 5.7 miljoen al bijna. Op naar de 6! Geweldig dat het zo goed loopt.
    " At six million you’ll launch the game with 100 systems, a full orchestral score and a free copy of the first Squadron 42 mission disk, Behind Enemy Lines. "

  • Mooi, ben benieuwd wanneer ze met een launch date komen.

  • Heb je niet meer geld nodig voor zoiets als Star citizen? Ik weet nog dat Red Dead Redemption ongeveer 100 miljoen had gekost, en ik verwacht dat star citizen net zo groot of zelfs groter zou moeten worden.

  • Als er over de 2 miljoen gefund zou worden (zoals nu gebeurd is), dan zouden prive investeerders ook nog iets van 10 a 15 miljoen in deze game investeren. Met een budget van in totaal rond de 15 a 20 miljoen moet dat genoeg wezen om een hele mooie game te kunnen maken.

  • Dit soort games worden vaak ook nog uitgebreid na de release wanneer de normale consument de game koopt.

  • Dit soort games worden vaak ook nog uitgebreid na de release wanneer de normale consument de game koopt.

  • nja ze zeggen dat consoles deze games nie aankunnen, dus waarschijnlijk zal de nieuwe generatie dat wel kunnen. maar dwaal ffs af :P. mja als dat zo is is dit egt kattepis voor wat ze nodig hebben

  • Zalig, heb nog juist een uitgebreid artikel in de Gameplay gelezen, deze game wordt groots.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren