1. Het Bose Cinemate home cinema-luidsprekersysteem (advertorial)

Het Bose Cinemate home cinema-luidsprekersysteem (advertorial)

Bose heeft twee audioproducten op de markt gebracht, die interessant zijn voor gamers die meer willen dan het standaard stereogeluid van de televisie. In deze advertorial lichten we de twee producten aan jullie toe.

Het complete Bose Cinemate GS systeem

Waar hebben we het over? Het gaat over de Cinemate digitale home cinema-luidsprekersystemen. De producten uit de Cinemate reeks bieden een simpele oplossing voor gamers en filmliefhebbers die echt home cinema geluid voor hun HD tv willen hebben. Het bouwt voort op de bekende Bose 3•2•1 home entertainmentsystemen, die je misschien al kent. Met slechts twee luidsprekers en een Acoustimass-module geniet je van echt ruimtelijk home cinema-geluid, zonder dat er achter- of middenluidsprekers nodig zijn. En omdat je maar twee luidsprekers hoeft aan te sluiten loopt er geen wir-war van kabels door je huiskamer. Deze eenvoud gecombineerd met de fantastische geluidsweergave en elegant design zijn een unieke combinatie die je alleen bij de producten van Bose tegenkomt.

De compacte Gemstone speakers van het Cinemate GS systeem

Een paar andere features die vermeld mogen worden is dat de optische invoer geschikt is voor een 5.1 geluidsbron en dat het systeem nog diepere bastonen levert. Deze kun je ook met een basregelaar afstemmen. Verder is het systeem heel makkelijk op de tv aan te sluiten en belangrijker nog; je hoeft je bestaande game console, Blu-ray speler, kabelontvanger etc. niet opnieuw aan te sluiten.

Bedien ook je TV en andere apparaten met de universele afstandsbediening

De CineMate productreeks van Bose bestaat uit 2 systemen: Het Cinemate GS systeem, dat geleverd wordt met twee compacte Gemstone luidsprekers en een universele afstandsbediening waarmee ook de meeste televisie- en randapparatuur bediend kan worden. En het Cinemate systeem met twee Articulated Array luidsprekers en een versimpelde afstandsbediening voor het geluidssysteem.

Bezoek voor meer informatie over deze producten de site van Bose.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl