1. Wat vind jij van Borderlands 2?

Wat vind jij van Borderlands 2?

Borderlands 2 is zonder twijfel de coöperatieve knaller van het jaar. Deze first-person dungeon crawler staat bekend om de enorme hoeveelheid wapens, de flinke dosis humor en bijzondere grafische stijl. De trouwe fans zaten met smart te wachten op dit vervolg en ook de pers was enorm positief. De game scoorde bij de meeste sites en bladen een 9, soms zelfs een paar tienden hoger dan dat. Ook wij waren zeer te spreken over Borderlands 2 en we beloonden deze titel dan ook met een 9 omdat het op alle vlakken wist te verbeteren. We zijn nog lang niet klaar met de game, en de eerste DLC is al beschikbaar. In de reacties onder de Borderlands 2 review viel het op dat bijna iedereen vol verwachting naar dit tweede deel uitkeek.

Griffin schrijft: “Kan niet wachten tot ik mijn pre-order binnenhaal!” Ook Gardtjuhz had de game besteld en zei: “Uber nice! Pre-order staat al, en tevens al een weekend gepland om met een maat hele spel door te knallen.” Hetzelfde gold voor natiliox. “Al een tijdje geleden al ge pre-purchased. Nu nog 3 dagen wachten en dan lekker knallen. Lid hansw wilde Borderlands 2 wel spelen, maar zag zich genoodzaakt om dit toch niet te doen: “ik zou hem graag spelen maar mijn maten die houden niet van dit soort games. En een game zo gemaakt voor coop speel ik niet graag in m'n eentje. Daarom haakte ik ook af bij deel 1. Deze laat ik aan me voorbij gaan...” Vervolgens deed Dragon_Martin een poging om hem over te halen de titel toch te kopen.

Met al die trouwe fans en pre-orders zijn er zeker genoeg InsideGamer-members die de game gespeeld hebben. Daarom zijn we benieuwd naar jullie mening! Heb je vele uren gestoken in de wereld van Pandora, samen met je vrienden of alleen? Heb je toffe avonturen beleefd en lag je helemaal in een deuk, of vond je het allemaal één grote tegenvaller? Laat het ons weten en schrijf een reactie onder dit artikel. Geef dan ook meteen bovenaan deze pagina aan of je de game ‘hot’ of ‘not’ vindt, en of je de game in je bezit hebt. De beste en leukste reacties verzamelen we in een artikel.

De Borderlands 2 review kun je hier lezen. Alle overige informatie van Borderlands 2 hebben we verzameld in dit artikel. Wil je de game in actie zien? Bekijk dan onze podcasts.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • zeker een leuke game en heb er wat uren ingestopt maar een goede game zou ik het niet noemen.  jammer dat er niet echt zoveel wapens inzitten maar het meestal reskins zijn.

 • Speel de game voornamelijk met random mensen, wat het wel leuk maakt aangezien iedereen een andere speelstijl / skillbuild heeft, de DLC is ook zeker een aanrader.

 • Heb hem nog niet maar als de GOTY editie op een goed moment uitkomt koop ik hem zeker meteen en anders later. Het kan zelf ook nog zijn dat ik niet lang genoeg kan wachten en hem dus eerder koop.

 • Samen met mijn vriend enorm genoten van deze game, en we hebben al zeker meer dan veertig uur doorgebracht op Pandora. En met twee Season Passes in de pocket, gaat die teller nog zeker oplopen. Ik speel als Maya, hij als Salvador. Samen zijn we, zoals Claptrap het heel mooi verwoordde, bonafide badasses!  We hebben samen heel veel bruisers, varkids, buzzards en psychos kapotgemaakt. Ik phaselockte iedereen netjes de lucht in, waarna mijn vriend met zijn Torgue-rakketwerpers alles en iedereen tot atoomstukjes knalde. En alles wat er dan nog overbleef, tja, dat zette ik dan maar in de fik. Of onder stroom. Of gooide ik onder het accuzuur. Of alles tegelijk. Mooie tijden.  Ja, ik heb goede herinneringen aan Borderlands 2 :). Misschien wel mijn game van het jaar!

 • Ben nog bezig met deel 1…haha…maar ga deze zeker nog halen.

 • Same here, maar ook deze zal wel bij de collectie komen.

 • Ik vind BL2 een geweldig offline co-op spel om met een vriend heel wat uur in te stoppen. Het avontuur alleen al om iedere playthrough een beter/ander wapenarsenaal te vinden en de competitie om deze te bemachtigen onder elkaar is ook ongekend.  Pandora zelf is ook heerlijk om doorheen te lopen, de verschillende landen te verkennen en gezellig met zijn 2e onder het genot van een whisky een dorp badguys uit te roeien.  De gameplay is overigens erg soepel, je wisselt snel je favoriete wapens en het wat borderlands helemaal tof maakt is dat de badguys altijd aangepast worden aan je eigen level! (same as Guild wars 2) Het spel blijft dus constant uitdagend!  BL2 is naar mijn mening in alles het perfecte offline co-op spel voor de gamer die van looten houdt.

 • Super game!
  Ik speel normaal altijd alles op hard (of moeilijker als dat kan), dus een shooter als dit waar je gewoon lekker hersenloos kan knallen (laat zelfs aim assist aan staan) is een zeer welkome afwisseling. Looten werkt ook gewoon zeer verslavend wat een mooie drive is om de game te blijven spelen. Heb er dan ook al een paar honderd uur in zitten, dat red ik normaal nooit met een game.
  Superplus is voor mij ook dat m'n vader dit een geweldig spel vind en alles redelijk vlot kan volgen (arme man is ook al 56 haha), want wat is en nou leuker dan samen met je pa de wereld te redden :-D

 • Moet hem nog in huis halen!

 • Ik weet niet of dit mag, maar ik heb 'm gisteren op deze site besteld: http://www.nedgame.nl/borderlands-2+x… voor 33 euro. ;)

 • Ik vond hem leuk om een keer helemaal uit te spelen. Vind verder dat het te weinig replay value heeft. Verder vond ik het een tof verhaal, er zat veel humor in de game en ik raad hem dan ook aan iedereen aan.

 • Ik vind het niet leuk om het in mijn eentje te spelen. Tenminste, het is wel leuk, maar als je met een vriend speelt en een beetje gaat klooien, is het vele malen leuker! Dat doe ik dan ook eigenlijk vooral, chips en bier erbij en gaan!

 • GOTY 2012 for me….

 • Amen

 • Borderlands 2 is GE-NI-AAL!  I'm tomadNL and I approve this message.

 • Ik kan niet stoppen met spelen. De game is ondertussen al een twee maanden oud en ik speel nog steeds bijna niks anders.  De game doet alles wat Borderlands 1 al goed deed en op plekken waar deel 1 wat beperkt was heeft Gearbox de boel verbeterd. Vooral het verhaal en het script vallen op, ik kan de momenten dat ik hardop moest lachen door de game niet meer op twee handen tellen. Je merkt ook echt dat de man achter de webseries "Hey Ash, Whatcha Playing", Antony Burch, verantwoordelijk is voor deze grappen, ze zijn van hetzelfde soort en niveau. Ook de spelwereld is goed aangepakt, waar elke omgeving nu echt uniek is en je nu echt omgevingen leert kennen door het goede design.  Vorige week heb ik de game eindelijk uitgespeeld, maar ik weet zeker dat ik nog lang niet klaar ben. Met mijn Siren ga ik door in de True Vaulthunter Mode, wat echt een uitdaging is. Met mijn Gunzerker speel ik ook nog een co-op playthrough en het is heel aanlokkelijk om ook nog 3e karakter te starten. Daarnaast komt ook nog DLC. Ik blijf nog wel even bezig met Borderlands en het is dan ook een serieuze contender voor GotY 2012 voor mij.

 • Ik moet het zelfs nog uitspelen en ik heb volgens Steam er 60 uur in zitten dus dit is mijn geld meer dan waard geweest

 • Ik heb er een beetje hetzelfde gevoel bij als bij Borderlands 1. Het is echt een goede game, maar als je even niet coöp kunt spelen, dan is er niet veel aan. Ik heb de game zelf niet gekocht, maar wel gespeeld. De grafische stijl spreekt mij erg aan, en de speelduur is lekker lang.  Ik heb deel 1 wel gekocht, en daar heb ik spijt van. Ik speel vaak in mijn eentje, en Borderlands is niet voor mij weggelegd. Daarnaast werd 1 ook erg repetitief na een tijdje. Ik heb wel de coöp ervaring meegemaakt, en daaruit kan je concluderen dat dit een van de beste coöp games van deze generatie is. Het is absoluut geen singleplayer game.

 • Borderlands 2 was niet wat ik er van verwacht had. Deeltje een klapte uit zijn voegen van sidequests, deze game gewoon niet. De voortgang in het verhaal voelt geforceerd, goede gameplay maar niet de content zoals ik gehoopt had

 • Ik ben nog met Borderlands 1 GOTY bezig maar speel nu nog assassins creed 3 heb daar nu 10 uur in zitten en bij sequence 7 en ben van plan weer verder te gaan nadat ik AC3 heb uitgespeeld. Borderlands 2 komt pas na het uitspelen van deel 1.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren