1. Petitie opgezet om GTA 5 naar PC te krijgen

Petitie opgezet om GTA 5 naar PC te krijgen

Er is een petitie opgezet om Grand Theft Auto 5 ook naar de PC te krijgen. Het document is momenteel reeds door bijna 20.000 mensen ondertekend.

De petitie is een reactie op uitspraken van Rockstars Dan Houser, die zei dat zowel de Wii U als PC een optie zijn om GTA 5 op uit te brengen, maar dat er wel een markt voor moet zijn. De ontwikkelaar bevestigt noch ontkent daarmee dat er een PC-versie in ontwikkeling is. De twee meest recente Rockstar-games, L.A. Noire en Max Payne 3, verschenen beide later alsnog voor PC. Red Dead Redemption bleef echter exclusief voor consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben in ieder geval zeer blij met mijn aanschaf van de PS3 ;)
  Wel vind ik GTA juist zo'n game dat ook op de pc thuis hoort, maar goed, dat komt misschien ook omdat ik San Andreas helemaal grijs gespeeld heb destijds op de pc ;)

 • En toch verkies ik consolegaming zwaar boven het spelen op de pc. Dit ding gebruik ik eigenlijk alleen nog maar voor retrogames. Alleen voor shooters en strategiegames vind ik de pc dan weer wel erg geschikt. Maar een bank ligt gewoon zoveel lekkerder dan dat je stijf zit op je bureaustoel.

 • Ligt er maar net aan wat voor een stoel je hebt. Ik heb zo'n ouwe lullen stoel uit de jaren 80 ofzo (die eigenlijk gewoon in de woonkamer hoort). Zit heerlijk kan ik je zeggen ;)

 • Wat houdt je tegen om PC games van op je bank te spelen ? Gewoon op een HDTV aansluiten, een controller (gelijk welke) aansluiten en je bent klaar.  Dat is een non-argument wat je zegt benjaminben.

 • Ach dat hele Consoles/pc welles/nietes verhaal is toch echt voor iedereen persoonlijk en leid meestal tot discussies die weinig feiten maar veel meningen bevat. Meningen maken naar mijn mening een discussie totaal onbeslist.  Ik ben het wel eens met de beslissing om GTA niet naar de PC te brengen. Puur omdat er een mega deel gewoon word gecopieerd word. Ik durf zelfs te beweren dat zeker 25% van de mensen hier deze game had gedownload (waaronder ikzelf).

 • Pyke64,  Omdat jij dit thuis voor elkaar hebt en ik niet, Is het een non-argument? Ga dat woordje maar lekker toepassen op je eigen reactie.
  Zo is de situatie bij mij thuis namelijk, en daarom verkies ik console boven pc. En ook omdat de games die je er voor koopt, het (normaal gesproken) in 1 keer doen zonder dat ik eerst alles hoef te upgraden of de game moet afstellen op het minimum qua performance.  Maar dit zal wederom wel weer een non-argument zijn. Want mensen zoals jou spreken nou eenmaal de enige waarheid ;)

 • Ja, en in jou hoofd is alles wat jij zegt de waarheid, benjaminben. Omdat het bij jou anders is, is PC gaming minderwaaridg?
  Kan er nu wel weer op in gaan ('op een console staat het standaard ingesteld op het minimum qua performance') maar vooruit :P
  Beide systemen hebben voor- en nadelen. Mensen hebben een persoonlijke voorkeur. Deal with it.  Hoe dan ook, er is toch niks mis met de groep gamers die het op systeem x willen hebben? Laat ze lekker. Ik ben daar overigens één van en heb de petitie eergisteren al ondertekend.
  Verder is er niks mis met console gamers die de PC gamers helpen.

 • Lol wat een reactie terug zeg XD  "Want mensen zoals jou spreken nou eenmaal de enige waarheid" Hahaha ik lach me een breuk. Waar beweer ik dat ?

 • Geef het maar op, hij weet precies wat voor soort mens jij bent. :)

 • Ik heb verdomme nergens gezegd dat pc-gaming minderwaardig is. Alleen dat ik het bij mij thuis ver beneden pc-gaming kies. Is dat erg dan?
  Je mag hier toch je mening geven? en RW1, hou maar op met op mij te reageren, want we worden het toch nooit eens ;) (ja, natuurlijk mag je blijven reageren, want ik geef net aan dat je hier je mening mag geven. Maar tussen ons blijft dit blijkbaar vrij zinloos.)  Pyke
  Jij zegt dat mijn reactie een non-argument is. Das dus jouw waarheid, want jij geeft geen mening. Maar jij maakt het gelijk een feit. Maar ik heb die shit niet die jij hebt, dus voor mij is het argument wel degelijk iets waarom ik pc-gaming niet dig.  Maar jullie mogen vinden wat je vindt, ik slaap straks prima onder mijn my little pony dekbed ;)

 • Ik game op PC vanuit een goeie bureaustoel (zo één die niet brak zit). Ik game op console vanuit een zetel of m'n bed afhankelijk waar die console staat. Dus jij weet helemaal niets over "mensen zoals mij". Terwijl je dat blijft beweren. En ja ik claim inderdaad dat een PC aansluiten op een TV en vanop een bank spelen een mogelijkheid is. Dat is inderdaad een feit en geen mening.  Ik zou kunnen zeggen waarom het een non-argument is (want het is er één of je dat nu wil geloven of niet).  Maar met iemand die dingen zegt als: "Maar dit zal wederom wel weer een non-argument zijn. Want mensen zoals jou spreken nou eenmaal de enige waarheid". Wat je doet lijken alsof je 12 bent ofzo, heb ik helemaal geen zin om te discussiëren ;)

 • WAAR KAN IK TEKENEN!

 • http://t.co/AzsvQn5I

 • Voor de geïnteresseerden, hier de link naar de petitie:  http://www.change.org/en-CA/petitions…

 • En voor de geïnteresseerden voor de Wii U versie, een link naar de petitie van de Wii U versie:
  http://www.change.org/en-CA/petitions…

 • Ga weg met je brakke Wii U, beetje mijn post kapen.

 • Ik kaap je post niet. Ik zet er alleen een petitie bij voor de Wii U versie, een aanvulling. Dat is ook wat leuker voor de Wii U geïnteresseerden, dus gewoon wat socialer. Rockstar overweegt zowel de Wii U versie als de PC versie. Waarom mag er dan alleen een petitie van de PC versie en geen petitie voor de Wii U versie bijgezet worden?  En wat vind je zo erg dat ik een link naar de Wii U petitie hier neerzet? Daar heb jij verder toch helemaal geen last van?

 • Rustig maar Sympharion, ik meende het niet zo serieus ;)

 • Oh, oke. :)

 • Ik teken niet. Want het maakt toch niets uit. GTA V komt gewoon naar PC zoals al zijn voorgangers. We zullen wel 6 maanden of een jaar moeten wachten. Maar goed, het kan zijn dat ik zo lang niet kan wachten en dan haal ik hem wel op console.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren