1. The Settlers Online krijgt vandaag nieuwe content

The Settlers Online krijgt vandaag nieuwe content

Vanaf vandaag is er nieuwe content beschikbaar voor het gratis te spelen The Settlers Online, een nieuwe campagne genaamd Evolvement of Your Kingdom.

In de uitbreiding zitten 250 nieuwe primaire en secundaire missies voor spelers van level 1 tot en met 50. Daarnaast werkt ontwikkelaar BlueByte ook aan nieuwe Guild-missies en een nieuw betaalmiddel genaamd Guild Coins, waarmee coöperatief spelen moet worden aangemoedigd. Ook in 2013 is BlueByte van plan de game te updaten. Zo is er bijvoorbeeld een PvP-systeem in de maak.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Foutje in de titel. Er staat 'Settles', en het moet 'Settlers' zijn. ;)    Verder heb ik er weinig over te zeggen aangezien ik nog nooit een Settlers game heb aangeraakt. :P

  • Aangepast :)

  • Ik heb het gezien, mooie verbeteringen. De nieuwe content was er overigens gisteren al.

  • Na ruim een jaar het spel te spelen en aardig wat geld in het spel te hebben gestoken, blijft het ondanks dat het een leuk spel is, een dramatische aaneenschakeling van fouten in het spel.Zo hebben ze elke week een onderhoud en na elke onderhoud zijn er steeds weer nieuwe fouten in het spel.Ook elke nieuwe update (die ze eerst testen op een server) is weer een garantie voor nieuwe bugs, inlogproblemen of uitermate traagheid in het spel.
    Dit is erg jammer, want er worden steeds nieuwe dingen bedacht om het voor de langer zittende spelers leuk te houden , maar door de aanhoudende technische problemen, zorgen ze voor meer ergernis dan plezier in het spel.
    Een aantal maanden geleden hebben ze de term "BETA" weggehaald , maar zelfs die term is te zwak om alle problemen te excuseren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren