1. Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 november

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 november

Wie maakt dat ik niets meer lust? Wie verstoort m'n rust? Ja, dat is weekend! Ja, dat is weekend!

Thijs Barnhard

De verveling begint een klein beetje toe te slaan door het kleine aanbod aan maps, maar ook dit weekend waag ik mij weer aan de multiplayer van Halo 4. De ene dag ben ik een echte Spartaanse held, de andere keer schiet ik net zoveel raak als een Grunt op Easy. Mijn wisselvallige succes weerhoudt mij er gelukkig niet van om Team Slayer en Capture the Flag onveilig te maken. Dat is denk ik vooral te danken aan de enorm hoge snelheid van deze ''vierde'' Halo.

Dit weekend maak ik ook wat tijd vrij voor Sleeping Dogs. Een week of drie geleden heb ik die game al besteld, maar hij kwam een paar dagen geleden pas binnen. Geen probleem, want ik had en heb eigenlijk nog genoeg andere games om te spelen. Wat dacht je van Spelunky, die ik nog voor het eind van dit jaar wil meesteren. Of wat te denken van Metal Gear Solid: Peace Walker? Het zou zonde zijn om die game na twee missies te vergeten. Laat het weekend maar komen!

Wessel Schillemans

Dit weekend ga ik lekker aan de slag met de Sleeping Dogs: Nightmare in Point-DLC. Ik heb Sleeping Dogs niet meer aangeraakt sinds ik de game heb uitgespeeld en dit lijkt me een mooi excuus om Hong Kong opnieuw te verkennen. Dat ik dit doe onder het mom van zombies afmaken - een cliché in games inmiddels - is iets waar ik me snel overheen zet.

Verder heb ik eerder deze week mijn Xbox Live Gold-abonnement verlengd, waardoor ik online aan de slag kan met Black Ops 2 en FIFA 13. In eerstgenoemde faal ik hard, maar FIFA ging me online in de vorige delen altijd redelijk goed af. Hopen dus dat dit na een achterstand van zo'n twee maanden, ook nu weer het geval is.

Jeroen Post

Dit weekend staat, zoals zoveel dagen de laatste tijd, in het teken van Halo 4. Mijn vaste "crew" kan niet altijd, omdat er eentje leraar is, dus zal ik me toe moeten leggen op andere modi. Ik ben heel erg blij met de toevoeging van SWAT aan de playlist. Deze modus speelde ik, naast Team Slayer, het meest in Halo Reach. Ik kan niet wachten totdat mijn vaste groepje weer bij elkaar is, want dan kunnen we Big Team Slayer gaan spelen, en dan zie ik weer eens ander maps dan Solace en Haven.

Daarnaast heb ik ook een aantal games liggen op de "moet ik nog eens uitspelen" stapel. Ik vrees dat dat veelal spellen zijn die ook al te zien waren in vorige edities van Wat spelen wij dit weekend? Met nog een paar toevoegingen. Zo wil ik heel graag nog eens Jade Empire gaan spelen, en er liggen nog een groot aantal Saturn en Dreamcast games klaar...

Jelle van Es

Wow, wat gaat een week soms toch snel. Het ene moment is het maandag, om daarna te constanteren dat het alweer vrijdag is. En gelukkig ook maar, want het weekend is weer ouderwets druk. Ik ga verder met Black Ops 2, om voor de tweede keer de singleplayer uit te spelen. Ik maak nu veel andere keuzes dan in mijn eerste speelsessie en dat levert leuke resultaten op. Ook ga ik wat verder in de multiplayer.

Daarbovenop wil ik heel graag Far Cry 3 op de PC spelen. Gekgenoeg ligt de game al een week op me te wachten, maar tot nu toe nog niet de tijd gehad om hem op mijn PC te installeren. Daar moet dit weekend verandering in komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Halo 4, Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed en Dragon Ball Z Budukai HD Collection.

 • Halo 4 en Black ops 2

 • Halo 4 op legendary uitspelen, Borderlands 2 DLC 1 en 2 en The Walking Dead episode 1, 2, 3, 4 en 5.

 • @koekjewappie, jou opa was toch te koop?

 • ga gewoon een baan zoeken, en dan kun je hem volgende week kopen.

 • Lol?

 • PS all stars, battle royale voor mij ;)

 • Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, wat Black ops 2 en Sine Mora.

 • Halo 4 als ik er de tijd voor krijg.

 • Assassin's Creed III, L.A. Noire en The Walking Dead - Episode 5.

 • Pfff, ik weet het af en toe niet meer.
  Te veel games en te weinig tijd.  BO2 / NFS MW / Borderlands 2 / Sleeping dogs / Fifa 13 / DOA5 / Twisted metal
  Allemaal toffe games waar ik moeilijk keuze in kan maken.
  Punt is als ik 1 van deze games op zet gelijk de rest van de dag niet meer kan scheiden.
  Dus het zal er maar 1 of 2 titels worden die ik ga spelen.  Stiekem ook wel zin om nog meer games aan te schaffen zodat ik helemaal geen tijd meer heb om ze te spelen ;-)
  Ik zit hier aan hitman te denken en die nieuwe sonic racer.

 • Geen idee hoe andere gamers het flikken. Iedereen raast maar door die games heen, Zo'n berg topgames dit najaar, geen idee of ik dat nog gespeeld ga krijgen. Maar ik speel rustig door en koop dan vaak budgetgames. Dit weekend Guild Wars 2 spelen en Brütal Legend.

 • Deze week toch maar terug gegaan naar WoW met de nieuwe expansion! daarnaast zal ik nog een paar potjes Black Ops 2 en Fifa 13. Helaas heb ik alleen zaterdag tijd!:(

 • Happy Wars verder uitproberen, mits die FUCKING matchmaking eens goed gaat werken wat dit is echt takke sloom en ik word steeds gedisconnect. :S  Verder Blops 2, Borderlands 2 en misschien Fallout 3 GOTY als die nog binnenkomt morgen, maar dat zal wel niet. :P

 • Ja lol daarom ben ik ermee gestopt ;)

 • Ja echt balen is echt een leuk uitgedacht spel en al die equipment mogelijkheden zijn super leuk…  Ik ga het nog even proberen vol te houden.

 • Ja ik vond het ook best tof maar ja die problemen online.

 • Ben dus niet de enige die daar last van heeft!
  Inderdaad erg jammer!

 • Met een beetje geluk heb ik Cod bo2 morge!

 • ac3 (pc)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren