1. 'Weinig garantie op verkrijgen Wii U bij late reservering'

'Weinig garantie op verkrijgen Wii U bij late reservering'

Weinig winkels kunnen aan consumenten garanderen dat ze aanstaande vrijdag een Wii U kunnen kopen als ze nu nog een reservering plaatsen. Dat blijkt uit een belronde van InsideGamer met diverse winkelketens en gamewinkels vandaag.

De console kan nog bij diverse winkels van Media Markt en Free Record Shop gereserveerd worden. Volgens medewerkers zijn consumenten dan nog “vrij zeker” van het verkrijgen van een exemplaar op vrijdag, Media Markt verwacht op vrijdag ook nog losse exemplaren te hebben. Complete zekerheid kan dus niet worden gegeven. Bij Media Markt is de reservering vrijblijvend, bij Free Record Shop moet op voorhand 50 euro betaald worden. De 50 euro wordt alleen geaccepteerd als de winkel kan verzekeren dat de consument een exemplaar kan kopen.

De klantenservice van de webwinkel Bol.com meldt de console aanstaande vrijdag ook te kunnen leveren, maar op de website staat te lezen dat in verband met schaarste dit niet zeker is. De keten van gamewinkel Nedgame heeft het Basic-pakket nog ter reservering open staan, de winkelketen Game Mania is helemaal door zijn reserveringen heen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Als Media Markt nou eens niet de hele boel opkoopt, hebben andere winkels ook nog eens wat.

  • :lol: Plaatst GameSolutions nu ook al nieuws van Insidegamer als een nieuw nieuwsitem?

  • Gewoon bol,com in de gaten houden, moet best lukken. Met de PS3 launch had ik er ook snel een kunnen scoren een dag van te voren. Ik denk ook dat er mensen zijn die hun pre-order anuleren vanwege dat er een hoop exclusieve games zijn uitgesteld naar volgend jaar. Dan kopen ze de Wii U over een half jaar als er 50 tot 75 euro van het prijskaartje af is.

  • Nutteloze artikel als je het mij vraagt. Er is al een andere artikel dat praktisch hetzelfde is.

  • Wtf, dit nieuws is eerder geplaatst dan het artikel. :lol:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren