1. Baldur's Gate-remake uitgesteld op laatste moment

Baldur's Gate-remake uitgesteld op laatste moment

Baldur's Gate: Enhanced Edition voor iPad heeft vertraging opgelopen, een dag voor zijn geplande release. Het spel bleek een ernstige bug te bevatten, waardoor ontwikkelaar Overhaul Games zich gedwongen zag het spel opnieuw bij Apple in te dienen voor certificatie.

Dit kan nog een week duren volgens Trent Oster van Overhaul. Op Twitter meldt iemand echter dat de studio gebruik zou kunnen maken van een versnelde procedure die Apple aanbiedt, om het spel alsnog binnen enkele dagen te kunnen lanceren.

Eigenlijk zou Baldur's Gate: Enhanced Edition morgen al moeten verschijnen, nadat het spel eerst was uitgesteld tot 30 november. Het gaat om een remake van de eerste Baldur's Gate, gebouwd op een verbeterde versie van de engine waar deel twee op draait. De vernieuwde versie krijgt verder extra content in de vorm van DLC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • tja het is dat of de wel bekende patches..
  Ik denk dat ze hier wel goed aan doen, niemand zit volgens mij te wachten op een game met een HUGE bug..

 • Allemaal leuke en aardig maar is deze game niet al eeuwen oud(gamecube tijdperk) probeer eens een nieuwe game te ontwikkelen

 • Bij voldoende verkoop van BGEE en BG2EE komt er een Baldur's Gate 3 gebouwd op een splinternieuwe engine. De makers van Baldur's Gate hebben eerst middelen nodig om Baldurs gate 3 te kunnen maken dus liefhebbers koop vooral de Enhanced Editions met verbeteringen, nieuw verhaal en nieuwe characters!!! Dit is niet van een grote game ontwikkelaar maar een initiatief van de makers van de game!

 • Ik hoop dan voor ze dat er genoeg mensen de opgepoetste versie willen kopen een nieuw deel of spel is altijd welkom

 • Lijkt me een topgame voor de tablet!

 • BiowarEA kan beter hun tijd en aandacht steken in DA3.

 • Deze enhanced edition wordt echter gemaakt door Overhaul Games en uitgegeven door Atari, dus je reactie raakt kant noch wal.

 • even badges halen  slampamper
  ik wordt
  je moeder
  leuk voor de fans
  niets voor mijPlaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren