1. Prijswinnaars LittleBigPlanet Karting bekend

Prijswinnaars LittleBigPlanet Karting bekend

Op de LittleBigPlanet Karting-prijsvraag die wij vorige week uitschreven is enthousiast gereageerd. Wij vroegen aan elk van jullie welke kartbaan jij zou maken in LBPK. De drie beste antwoorden worden beloond met de game zelf en een hele sloot aan goodies. De winnende namen én antwoorden? Die zijn hieronder te aanschouwen!

darkmvr: Ik zou sackboy laten willen rijden In de wereld van Takeshi's Castle en een beetje van mwa. Het is een level waar een open haard staat en een begin van een vloerkleed voor de rest is het eigenlijk een groot bos met hier en daar wat open plekken. De spelers moeten in een baanvorm de obstakels trotseren. Het eerste obstakel is dan dat je van steen naar steen moet springen. Sommige stenen zijn dan alleen nep. Natuurlijk is het een kartbaan dus dat gaat dan dus meer boing boing zoals je mischien wel kent van de Mario kart spellen. Na dat stuk moet je met zijn allen een smal pad berijden die onmogelijk bijna te berijden valt met zijn allen dus dat zal voor velen gooien met controllers worden.Om het nog allemaal wat chaotischer te maken word je tegelijkertijd ook nog is beschoten door sack ballen. Daarna is er een ruimte waar je een keuze moet maken welke doorgang je neemt waar bij de helft van de splitsingen een doorgang is en de andere uitgangen zorgen dat je naar beneden valt (de dueren zien er allemaal namelijk hetzelfde uit dus het is onmogelijk te zien waar ze heen leiden).

Het volgende obstakel bestaat uit een heel lang recht race stuk waar je alle boosters moet pakken die op de grond zitten waardoor je sneller gaat. Pak je er niet genoeg dan zul je het einde niet halen aangezien je daar een enorme helling staat op te wachten. Dan komt het doolhof waar 2 Sackdestroyers je staan op te wachten die je proberen in de modderpoel te beuken. Mochten er dan nog spelers over zijn, dan komen ze aan bij het kasteel waar zich de eind streep bevind. Dit is waar zich het laatste obstakel zich bevind. Daar staat namelijk Takeshi met zijn trouwe mannen jouw op te wachten met hele foute ouderwetse laserpistooltjes. ze Staan dan op de kasteel muren je te beschieten waarbij je de projectielen moet ontwijken. Mocht je zoveel geluk hebben als eerste over de finish te reiden dan begint lap 2/3 :P

mdog93: Het lijkt me lastig om een leuke/originele/creatieve/epische kartbaan te bedenken, zonder in de weg te zitten met de natuurwetten. Als ik even de natuurwetten buiten beschouwing laat en ervoor kies om het in een sterrenstelsel, ver, ver hier vandaan te laten plaatsvinden, zou mijn kartbaan er zo uitzien: Het is een simpele 8 vorm: waar je de eerste keer onderlangs de bovenste baan gaat en de tweede keer, logischerwijs, bovenlangs de onderste baan. Waarom? Je speelt zo een speciale kracht vrij op basis van je plaats in de race voor de bovenste baan. Denk aan nitro, teleporteren naar de eerste plek of een leuk bloemetje als hoofddeksel. Vervolgens is elke ronde anders qua 'natuur', voor zover je het natuur kunt noemen. Denk aan racen door het hellevuur, op een gitaarsnaar, door een paradijselijke omgeving vol met halfnaakt sackgirls. Hierdoor wordt de kartbaan helemaal uniek elke ronde, zeker aangezien er elke ronde zomaar slechte sackboys op de baan komen om je eraf te beuken! Dit is natuurlijk maar een kleine impressie van mijn kartbaan, een simpele baan met een oneindig aantal omgevingsfactoren die het enorm lastig maken om eerste te worden, én te blijven!

Henkie-Januzz: Ik zou een level maken waarin je door de wereld van Super Mario Bros aan het rijden bent. Een vreemde cominatie, maar het zou er leuk uit kunnen zien. Eerst moet er een level uitgezocht worden, een level dat veel mensen kennen natuurlijk. Keuze: eerste level Super Mario Bros op de NES. Er zouden eventueel meerdere levels aan elkaar geplakt kunnen worden. Natuurlijk moet het levensecht lijken, dus eerst stop ik Super Mario Bros in de console om het nog eens goed te bekijken. Helemaal identiek kan natuurlijk niet, want LBPK is een 3D-game. En dan gaat het bouwen beginnen. Uit verschillende materialen kunnen de vormen worden gemaakt, en versieringen maken gaat met de level-editor erg eenvoudig. Toch zal het even gaan duren voordat het level klaar is, aangezien er veel details moeten worden aangebracht. Of het wordt een flop, of het wordt supermegafantastisch, maar zonder de game kan ik nog niet zelf beoordelen hoe makkelijk het zal zijn.

Gefeliciteerd! Jullie krijgen de game en de goodies zo snel mogelijk jullie kant opgestuurd!

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Winnaars gefeliciteerd

 • Supernice! De andere winnaars ook gefeliciteerd!

 • Gefeliciteerd!

 • gefeliciteerd, ben benieuwd of we binnenkort ook de gerealiseerde banen gaan zien :)

 • 'K zal mijn best doen. Ga het in ieder geval proberen, in de kerstvakantie tijd genoeg. :)

 • Ik ga het zeker is proberen. Sowieso ben ik erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

 • Ik ook, ik hoop hem snel te mogen ontvangen en kijken hoe ver ik ga komen!

 • Gefeliciteerd winnaars! Verdiend! ;)

 • ja had dan gezegd dat het een lang stukje moest zijn

 • Kut heb denk ik een te kort stukje ingestuurd.
  Ik dacht dat ik wel kans had om te winnen met mijn idee voor een Pokemonracebaan:(

 • Prooo~ficiat!

 • Gefeliciteerd! Leuk verzonnen banen allemaal.

 • Gefeliciteerd!

 • Ja ik dacht dat je gewoon een simpel idee moest zeggen maar je hellemaal zo een oerlang stukje schrijven

 • Ja dacht precies hetzelfde hopelijk zetten ze dat de volgende keer beter erbij

 • Ik had dus precies hetzelfde, was te onduidelijk eigenlijk

 • Gefeliciteerd winnaars ;)

 • Gefeliciteerd alle drie!

 • Gefeliciteerd!

 • Winnaars gefeli!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren