1. Ninja Gaiden Sigma 3 duikt op voor PS3 en 360

Ninja Gaiden Sigma 3 duikt op voor PS3 en 360

Op de Franse website van webwinkel Amazon wordt Ninja Gaiden Sigma 3 voor PlayStation 3 en Xbox 360 genoemd. De website meldt dat de game vanaf 5 maart verkrijgbaar is.

Tecmo heeft Ninja Gaiden Sigma 3 nog niet aangekondigd. Mogelijk gaat het om een overzetting van de aankomende Wii U-game Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, dat weer een nieuwe versie van het eerder dit jaar verschenen Ninja Gaiden 3 is. De vorige Ninja Gaiden Sigma-games bevatten ook extra content bovenop de originele game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • had voor mij niet gehoeven. NG3 vond ik zó ontzettend tegenvallen in vergelijking met de eerste 2 delen

 • Nou ik ben er blij mee. Ik heb Ninja Gaiden 3 nog niet gespeeld en ik hoor goede dingen over de verbeteringen in de Wiiu versie. Met dat gezegd te hebben, Het zou mooi zijn als Team Ninja eens een Ninja Gaiden spel met de eerste versie meteen goed heeft, in plaats van meerdere versies uit te brengen.

 • Het origineel van de 3d serie was direct een klapper. Black is uiteindelijk wel de beste versie.  Deeltje 2 heeft op beide systemen flinke nadelen (combinatie van normaal een Sigma zou imo perfect zijn) die door de kwaliteit van de positieve punten overschaduwt worden. Die game is hoe dan ook vet.  Deel 3 is gewoon een schijtgame vergeleken met de voorgangers imo, op alle fronten. Ik denk niet dat ik Sigma 3 zou kopen, of het moet een complete remake zijn.

 • Erg tof nieuws, die wil ik zeker halen! :)

 • Ik vond Ninja Gaiden 3 erg leuk. Ik vraag me af wat in deze editie komt qua wapens. Dat was wel een minpunt in NG3, je had alleen je normale zwaard, de eclipse scythe en de falcon talons.

 • Ik vond deel 3 juist goed, alleen breng niet te snel een vervolg uit pls

 • De wii-u editie heeft wel co op en dat lijkt me toch wel heel erg dik.

 • Ik heb nog nooit van me leven een Ninja Gaiden game gespeelt, maar ik hoor wel veel goede dingen over de gameplay etc.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren