1. Halo 4 Multiplayer Special - Geavanceerde Technieken

Halo 4 Multiplayer Special - Geavanceerde Technieken

In deze tweede videospecial neemt Douwe jullie mee in de multiplayerwereld van Halo 4. Zoals beloofd gaan we in deze video dieper in op de technieken die komen kijken bij het verslaan van je tegenstanders. Voor iedereen die de vorige video heeft gemist; hier wordt de basis uitgelegd die belangrijk is om de stappen in deze video te kunnen volgen. Veel plezier met kijken en succes online!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • tokio hotel, owjeeh

 • Some very nice kills en goed uitgelegd allemaal.

 • Mooie video Douwe! :)

 • Ik heb nooit echt de mogelijkheid voor de dingen die jij uitvoert om een of andere reden schieten mijn vijanden terug..

 • Het belangrijkste wat ik doe is het tempo van m'n spel enorm hoog houden. Ik hou mijn radar altijd in de gaten en zorg er voor dat ik altijd weet wat er om mij heen gebeurt. Soms zie je me naar een kant draaien waar "niemand" loopt, ik ben dan puur op mijn radar aan het kijken en hou rekening met de mogelijke verschijning van een tegenstander.  Weten hoe je iets doet is anders dan het in de vingers krijgen. Ik vergelijk gamen de laatste tijd een beetje met auto leren rijden. Je hebt zo door hoe de auto werkt, maar om hem onder controle te krijgen moet je vaak rijden en om je controle te perfectioneren moet je er mee gaan rondkloten en de grenzen opzoeken (als je tegen een boom aan knalt is het niet mijn schuld :P). Ga gewoon spelen en leer de stappen beetje bij beetje te herkennen. Zet voor jezelf gewoon een paar regels op, ga niet rondkloten, pak geen wapens waar je geen kills mee maakt en zodra je het gevoel krijgt dat een methode werkt, blijf er bij tot je een betere hebt gevonden.  En als je wil dat je mensen eerder kan beschieten dan zij jou? Wees ze een stap voor, ga jagen ipv op gejaagd worden :D

 • Ik heb meer het probleem dat ik altijd het complete team tegenkom, of ik spawn en dan vliegt er gelijk een ghost door mn hoofd. Meer een geval van bad luck. Ik kijk altijd naar mn radar maar in hectiek zie je die vaak over het hoofd. Mijn kd is wel ok 1.65 ofzo. En ik ben al bezig met de mp sinds halo 2 dus ervaring genoeg haha

 • Mijn KD is net onder de 2.0 gezakt omdat ik tijdens de eerste opnames ineens waanzinnig veel last had van framedrops. Was echt onspeelbaar om big team battle te doen met een framerate van rond de 15. Gemiddeld potje die we winnen heb ik een KD van 3.0 en als we verliezen net iets minder dan 2.0. Maar laat het heel helder zijn :P ik ben goed in deathmatch. Capture the flag is echt een ander verhaal ^^.  Persoonlijk zoek ik juist de teams op en pak de mensen die niet aan het opletten zijn. De DMR is heerlijk om hoofdjes er tussenuit te pikken terwijl je zelf redelijk veilig bent ivm range. Wat ik ook wel eens doe is m'n teammaten als lokaas gebruiken en dekking achter hun nemen. Vaak sterft hij maar weten we samen 3-4 tegenstanders te verslaan. Een paar van dat soort opnames zie je ook in deze video.

 • Haha ja echt, maar ik neem aan dat hij genoeg materiaal heeft om een paar mooie hoogtepunten uit te pikken. En aangezien mensen met hun kd interessant vinden: Reach: 3.2, halo 4: 2.7  Verder top video! Hopen dat het meer mensen trekt naar Halo

 • @ Bware  Ik speel behoorlijk lone wolf in team deathmatch. Laatste keer dat ik in een groep speelde met gasten van hetzelfde niveau was bij Halo 3. Helaas was het daar wel zo dat als je goed was (was toen level 43 op m'n piek) je ook eindeloos tegen gasten van hetzelfde niveau moest spelen. Ik kan zomaar nog een video maken over team strategieën, maar daar moet ik eerst een team voor vinden + de tijd die dat kost, is tijd die ik niet heb :P  In een goed team scoor je met gemixte skillgroepen (niet alleen de top dus), waanzinnige scores. Is eigenlijk ook niet meer leuk omdat de rolverdeling heel duidelijk is en iedereen exact weet wat die moet doen. Zo was ik de chauffeur van warthogs, kreeg ik altijd de shotgun of sniper en was mijn buddy altijd mijn gunner of "bait". Dan maak je van een spel een soort baan en daar verloor ik mijn passie met een paar maand bij. Halo Reach was het voor mij net niet en Halo 4 is gewoon leuk voor ernaast :) Had mazzel dat mijn "oude skills" nog zo vers waren. Ik ben nog maar level 24 ofzo o.O valt allemaal wel mee :P. Het fijne aan Halo is dat de oude tactieken hier net zo goed werken. Gelukkig is er geen dual wielden meer want daar waren ook tientallen manieren voor om rekening mee te houden ^^

 • Misschien een keer met 3 andere members online een paar potjes doen? Gewoon teamslayer ofzo?

 • Leuk item inderdaad; laat me toch weer genieten van het kijken naar een actieve Halo game (waarbij ik de eerste drie flink veel gespeeld heb, maar later de interesse ben verloren).

 • Effe of-topic is dit wel jullie materiaal want Halo uit nederland is alle text ook nederlands en dat zag ik niet. On-topic er zitten toch wel wat goeie tips in die ik wel kan gaan gebruiken zoals die granaat net voor het dood gaan en de hurk jump. Vielen dank daarvoor.

 • Jup dit is ons materiaal, dit heb ik zelf opgenomen en zelf ingesproken en zelf gemonteerd. Je mag van mij part het hele internet afzoeken. Je vind geen kill zoals deze video ze laat zien :) Mijn xbox staat op engels ingesteld. Kon er niet tegen dat m'n favoriete game in het nederlands vertaald is :/  En geen dank ;P daar zijn deze video's voor :)

 • Goede, leuke video!

 • Top weer nieuwe dingen gezien

 • Begint toch wel te kriebelen.

 • Als ik die vijanden zie vraag ik me telkens af of ze wel naar hun radar kijken…
  Ze worden telkens verrast!

 • Or i'm a ninja o.O

 • Top filmpje Douwe! Je stem klinkt altijd relax om naar te luisteren

 • Goede uitleg ga ik zeker meenemen in mijn achterhoofd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren