1. Capcom ontwikkelt social game van Ghostbusters

Capcom ontwikkelt social game van Ghostbusters

De social games-studio van Capcom, Beeline Interactive (bekend van Smurf's Village), heeft de licentie van de Ghostbusters-franchise gekocht. De studio ontwikkelt een social game gebaseerd op de filmreeks.

Spelend als Ghostbusters moeten gamers spoken verjagen uit New York. Personages en apparatuur om de spoken mee te vangen kunnen worden geupgrade. De Ghostbusters-game moet in het begin van 2013 verschijnen op iPhone, iPad en iPod Touch. Capcom hoopt er met de game voor te zorgen dat vaders en zonen samen gaan spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Social games… Hmm…

  • ik begrijp capcom gewoon niet.

  • Jarenlang hebben gamers geklaagd dat hun hobby niet zo serieus werd genomen als bijv. films en muziek.    Nu gebeurt dat wel en klaagt iedereen over dit soort games. Dit is dus wat er gebeurt als gaming naar de grote massa komt. Wat had je dan gedacht, dat je pa of oma Demons Soul of Soul Calibur ging spelen ofzo?

  • Jij hebt echt gelijk. Ze willen niet dat het bespot wordt maar ze willen ook niet dat iedereen het leuk gaat vinden ;(. En je hoeft die games niet te spelen. Je bent nergens toe verplicht. Maar sommige gamers zien zichzelf superieur boven de casual, en voelen zich te goed voor dit soort shit. Zij zijn de echte hardcore die alleen het beste van het beste willen, terwijl ik me soms best vermaak met casual shit. Mits het goed in elkaar steekt.

  • Dat is ook niet het probleem. Probleem is de grote verschuiving van de markt. Waardoor er teveel wordt geconcentreerd op games die de massa leuk vind, want dat verdient goed. Maar daar hebben die gamers (waarmee het allemaal is begonnen) minder/geen interesse in.

  • "De Ghostbusters-game moet in het begin van 2013 verschijnen op iPhone, iPad en iPod Touch."    wauw, mn pik is nog nooit zo snel slap geworden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren