1. DLC Resident Evil 6 voegt nieuwe multiplayermodi toe

DLC Resident Evil 6 voegt nieuwe multiplayermodi toe

Xbox 360-spelers kunnen op 18 december drie verschillende multiplayermodi voor Resident Evil 6 downloaden: Predator, Onslaught en Survivors. Het is onduidelijk waneneer deze modi naar PlayStation 3 komen.

In Predator speelt één persoon als de grote Ustanak die tot vijf andere spelers moet neerhalen. Die spelers moeten proberen te overleven of de Ustanak te doden. In Onslaught moeten twee spelers golven vijanden zien te overleven. De derde modus, Survivors, is voor maximaal zes spelers en maakt van gedode spelers vijanden. Wanneer deze vijanden gedood worden, veranderen ze weer in normale spelers. De verschillende modi kosten los 320 Microsoft-punten, of zijn samen te koop voor 720 Microsoft-punten.

De Xbox 360- en PS3-versie van de game krijgen op 17 december ook een gratis update, die de moeilijkheidsgraad 'No Hope' toevoegt. Daarnaast brengt de update de mogelijkheid om de in-game camera aan te passen en de optie om ondertiteling te gebruiken bij de Engelse audio. Ook wordt Ada Wong's gedeelte van de singleplayer ontgrendeld en kan een andere speler coöperatief meespelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • En nog steeds geen woord voor ons pc spelertjes:(( I WANT THIS GAME

  • Ik had liever DLC in een andere vorm gezien, de multiplayer speel ik toch niet in Resident Evil.

  • Baal dervan dat deze game weer zo kut is geworden. Die zombie game op de wii-u, die kant moet ressi weer es op gaan. Actie games hebben we genoeg.

  • Ik heb deze RE6 overgeslagen. Ik vond de demo barslecht.

  • Beter gooien ze die revelations voor 9.99 op de PS store!

  • Erg goeie game, ik kijk ook erg uit naar dlc en lekker cheap ook :D.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren