1. Android-release Vice City 'hopelijk eind deze week'

Android-release Vice City 'hopelijk eind deze week'

Ontwikkelaar Rockstar hoopt de Android-versie van Grand Theft Auto: Vice City - 10th Anniversary Edition eind deze week uit te kunnen brengen. Het spel werd op releasedag alsnog uitgesteld voor het platform.

De iOS-versie is al wel uit. Wanneer het spel precies voor Android beschikbaar komt, is niet bekend. Enkele gebruikers van het platform meldden eergisteren dat zij het spel wel konden zien in de Google Play Store, maar dat er vervolgens een validatiefout optrad.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb in eens weer zin om mijn PS2 aan te sluiten na al die berichtgeving deze week, Vice City blijft toch de meest sfeervolle game ooit voor mij.

 • Wanna Have :D

 • Cool, heb m net op de iPad. Moet hem nog opstarten, maar het icoontje zegt al: ''Zet me aan!'' :D

 • Verleidelijk om hem te downloaden dan maar ik vraag me af of deze te spelen is zonder hardware controls. Zoals bij zoveel mobile games.

 • Ik heb hem op mijn iPhone 4. En hij werkt daar prima op! Net zo soepel als op mijn desktop van 10 jaar geleden :P  Nostalgie!

 • Persoonlijk vind ik de besturing helemaal top.
  Wat mij opviel was dat de besturingsknoppen die je gebruikt niet helemaal aan de onderkant van het scherm hangen, maar net een tik daarboven.
  Nu weet ik niet of dit al vaker gedaan is, maar mij valt het voor het eerst op en ik moet zeggen dat je je IOS device minder krampachtig hoeft vast te houden om het spel te besturen.
  Wat vervolgens weer ten goede komt van de spelervaring.
  En na 10 jaar is het gewoon weer alsof je oude schoenen aantrekt, die blijven ook altijd lekker zitten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren