1. Rift-ontwikkelaar maakt End of Nations af

Rift-ontwikkelaar maakt End of Nations af

End of Nations wordt niet meer door Petroglyph ontwikkeld, maar door Rift-ontwikkelaar Trion Worlds. Dit werd bekendgemaakt nadat eerder deze week al uitkwam dat dertig werknemers van Petroglyph zijn ontslagen.

"Hey mensen, ik wil jullie een update geven over End of Nations en laten weten dat we druk bezig zijn met de game", aldus community manager Myll Erik op het forum van de game. "Vanwege de recente aankondiging van het uitstel van de open bèta van End of Nations, wilden we laten weten dat we hard aan het werk zijn om de kwaliteit van de game op het niveau dat het moet zijn te krijgen. We zetten alles op alles om een kwaliteitsproduct neer te zetten en kijken er naar uit jullie weer in de testfase te verwelkomen."

Volgens Erik werd de ontwikkeling van End of Nations rond de periode voor lancering naar Trion Worlds gebracht en wordt het project daar nu intern afgerond. Petroglyph werkt nog aan Battle for Graxia, waar recent de open bèta voor gelanceerd is. Het is niet bekend wat voor invloed de recentelijke ontslagen op de voortgang van dit project gaan hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • So werdt tijd he :P want zag niets news er van uit komen meer :P

  • Vaag gedoe allemaal.

  • Idd zeer vaag. Doet me denken aan Age of Empires online. Ook een MMO RTS en ook plots een dev switch (van robot naar gas powered) voor de een of andere reden. :s

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren