1. Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december

Gelukkig, geen gedichten deze week. We houden het gewoontjes in de Wat spelen we dit weekend van deze week. Waar ga jij dit weekeinde mee aan de slag?

Wessel Schillemans

Ik wou dit weekend even de stad in om wat kleren te shoppen, maar ben bang dat ik net iets te laat ben als ik nu naar buiten kijk... Ouderwets binnenblijven en gamen is dus (maar weer eens) het devies. Ik kan me wat gave sneeuwlevels herinneren uit bijvoorbeeld Modern Warfare 2, Mafia 2 en Zelda, daar zal ik eens een kijkje gaan nemen!

Uren aan de slag gaan met één game is natuurlijk ook een optie en dan denk ik vooral aan de eerste Metal Gear Solid. Moet ik wel mijn PlayStation 1 opzoeken, afstoffen en hopen dat de game het doet. Duimen jullie mee?

Jelle van Es

Nu mijn huis ingesneeuwd is, kan ik natuurlijk geen kant op. De hoogste tijd om lekker thuis met een warm kleedje over mij heen Skyrim te gaan spelen. De Dragonborn DLC staat op het programma en daar ben ik wel een aantal uur meezoet.

Buiten die game, denk ik dat het een combinatie van NBA 2K13 en GTA: Vice City wordt. De eerstgenoemde speel ik al maanden en de laatstgenoemde ben ik net mee begonnen en geniet ik er weer ouderwets van. Wel is de besturing op dit moment nog erg wennen. Gelukkig maakt de topmuziek veel goed!

Thijs Barnhard

Het avontuur van Wei Shen in Sleeping Dogs heb ik net voor dit weekend afgerond dus het is tijd om Hong Kong voorlopig achter mij te laten. Dat komt niet eens zo verkeerd uit want ik heb al een ticket geboekt naar het fictieve Miami van Vice City. Ik heb die game jaren geleden voor het laatst gespeeld, maar ik weet alle dialogen en missies zo goed als uit mijn hoofd. De nostalgie wordt alleen een beetje in de weg gezeten door de brakke besturing.

Ik roep ook al weken dat ik verder ga met Metal Gear Solid: Peace Walker dus ook dat gaat dit weekend gebeuren. Echt waar. Gister heb ik ook een klein begin gemaakt in Spec Ops: The Line. De eerste paar hoofdstukken zijn nog niet bijzonder, maar als ik de verhalen moet geloven gaat het in die game tegen het einde helemaal los. Jammer dat ik daarvoor eerst wel zo'n saaie shooter moet spelen...

Chris Glerum

Wat kun je dit weekend beter doen dan binnen bij de verwarming zitten en aan de slag gaan met een van de tofste 3DS-games van dit jaar? Oké, bij de open haard zitten en aan de slag gaan met een van de tofste 3DS-games van dit jaar, maar helaas behoort een open haard niet tot de standaardinrichting van een studentenkamer.

Maargoed, dit weekend ga ik dus lekker verder met Virtue's Last Reward. Deze interactieve roman grijpt me tot nu toe iets minder dan zijn voorganger Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors, maar dat zegt meer over 999 dan over Virtue's Last Reward. Het is namelijk wederom een spannend verhaal vol interessante dilemma's en leuke puzzels. Ik vermaak me dit weekend wel, zo bij de verwarming...

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Blops 2 en Sleeping dogs en Far cry 3

 • Guardians of the Middle-Earth XBLA
  Far Cry 3

 • Batman Arkham city, omdat hij gratis was op PS+ :P

 • Blops 2 en nog even verder gaan met mijn 3e playthrough en achievement gehoer in Fallout 3.

 • Paper Mario Sticker Star en Zelda Skyward Sword!
  Aka the good stuff :)

 • Ratchet & Clank Q Force offcourse, ik heb 'm binnen thanks IG! :)

 • vanquish, was gratis op PSN + :) erg toffe game, verder even kijken, probably ook op de wii u

 • your shape fitness evolved

 • Nou nou, doe maar actief!

 • Fifa 13, Cod en wat WoW en veel leren!

 • fifa 13, cod far cry 3, hitman en dishonored

 • Net klaar met Castlevania, dus dit weekend ga ik lekker verder met Alice Madness Returns!
  Daarnaast denk ik nog wel wat potjes BO2 (Zombies en MP).

 • Ook voor mij Spec Ops: The Line. Ik ben nu al acht uurtjes ver in het spel terwijl ik pas woensdag begonnen ben, het speelt lekker weg en ziet er goed uit. Ik krijg nog niet veel grip op het verhaal, maar het interesseert me wel heel erg. Een aantal keer voelde ik me wel gegrepen door mijn daden en kreeg ik meteen berouw ervoor. Jammer genoeg geeft het spel je vrij weinig morele vrijheid, het verhaal komt toch altijd op hetzelfde punt uit. Maar overall een erg leuke game tot nu toe!

 • Ik denk dat ik dit weekend Halo 4 maar is solo op legendary ga afmaken. ben nou op de helft en wil het graag afmaken ^^

 • Niet gamen maar mijn verjaardag vieren :)

 • Gefeliciteerd!

 • Thanks kerel :)!

 • Far Cry 3.

 • Little Big Planet Karting, die ik van jullie heb gewonnen! Ik heb hem zojuist binnengekregen, ik ga er snel mee aan de slag :P

 • Assassin's Creed 3 en Guild Wars 2.
  Plus nog een verjaardag die gevierd moet worden..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren