1. Pre-order bonussen verraden multiplayer The Last Of Us

Pre-order bonussen verraden multiplayer The Last Of Us

The Last Of Us zal ook een multiplayercomponent bevatten, al weten we nog niet in welke vorm. Dit is bekendgemaakt door... een pre-order bundel van GameStop! Dat is weer eens wat anders dan een aankondiging van een studio zelf.

Spelers die The Last Of Us pre-orderen bij GameStop ontvangen daarvoor diverse bonussen met betrekking tot de multiplayer, zoals een Melee Attack Booster en items waarmee het personage kan worden aangepast. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft eerder al aangegeven dat een coöperatieve speelstand voor de campagne is uitgesloten. Ook nu wil de studio helaas niet ingaan op verdere details omtrent de multiplayer van The Last Of Us.

Ook is het nog niet bekend of er speciale pre-order acties in Nederland voor de game komen. We hebben vanochtend daarover met PlayStation over gebeld, maar tot op heden helaas nog geen antwoord op gekregen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Geef mij maar de SinglePlayer

 • Lijkt me erg vet een multiplayer in deze game, had stiekem ook gehoopt op een co-op….

 • Co-op in andere vorm kan natuurlijk nog wel! Horde modus bijvoorbeeld.

 • Ik denk dat het co-op is, maar een normale MP zou hierin ook goed kunnen (kijk maar naar Uncharted).  In Uncharted zit is beide aanwezig, dus ik verwacht het hier ook. Het zou vet zijn als je in co-op mode vrijheid hebt door de hele stad!

 • Lijkt me echt een vette game om in de gaten te houden.

 • grammarnazi:
  ''We hebben vanochtend daarover met PlayStation over gebeld, maar tot op heden helaas nog geen antwoord op gekregen'' moet zijn:
  We hebben vanochtend daarover met PlayStation gebeld, maar hebben daar tot op heden helaas nog geen antwoord op gekregen

 • idd is net een gamesolutions tekst (die gestopt zijn :P)

 • Nog meer reden om hem te kopen. Ik hoop op co-op.

 • Niet verraden. Naughty Dog heeft t zelf al onthuld op de officiële PS EU Blog:
  "Multiplayer, wha? Exactly, we haven’t talked much about multiplayer other than confirming that we’ll be working to include it in The Last of Us. We’re not quite ready to talk about it yet, but stay tuned as we’ll be revealing more details on multiplayer before The Last of Us is released on 7th May 2013."
  Source: http://blog.eu.playstation.com/2012/1… • Ik koop hem alleen voor de SP.

 • hoop echt dat er een CE van dit spel komt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren