1. Wees blij met je Wii U Gamepad en WIN een game!

Wees blij met je Wii U Gamepad en WIN een game!

Eerder vandaag berichtten we al over Japanners die blij waren met de aanschaf van hun Wii U. Wij kunnen ons best voorstellen dat ze er blij mee zijn, want het is gewoon een kek dingetje! Deel jouw vreugde over je Wii U door een foto te maken van jezelf, je grootste glimlach en je Wii U Gamepad en maak kans op een Wii U game!

Hierboven zie je een voorbeeld van wat we verwachten en nee, jezelf op het hoofd van een Japanner en een Gamepad in plaats van de doos photoshoppen, is niet voldoende. Stuur via onderstaand invulveld een link met de foto naar ons en wie weet ben jij wel de gelukkige eigenaar van een nieuwe Wii U game!

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Dat worden dus geen inzendingen.

 • Want niemand wilt ook echt een WiiU game. Gratis.

 • Want niemand heeft een WII/U  (Jaja ik weet dat er wel een paar zijn…)

 • Iedereen die stoer is heeft inderdaad geen WiiU, maar een Playstation 3 zoals het een ''echte'' gamer betaamt. Toch? >_________>

 • Amen indeed… 0.o

 • De inzending die moet winnen, is iemand die een 18+ game aan het downloaden is, midden in de nacht. :)

 • Als echte gamer hoor je alle spelcomputers in huis te hebben en Nintendo als bedrijf te koesteren. Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij vandaag de dag consoles als de Playstation 3 en de Xbox 360 kennen..  En ja, ik heb alle consoles.

 • Daar ben ik het niet mee eens, genoeg andere bedrijven en mensen die met dezelfde ideeën rondlopen. We hebben een aantal dingen aan Nintendo te danken, maar we weten nooit of we nu beter of slechter af hadden geweest zonder de ideeën van Nintendo.

 • Dan mis ik de Playstation 3 dus nog.
  Toegegeven, Uncharted heeft me altijd al geinteresseerd..
  Maar daar kan ik de Vita ook voor aanschaffen :)

 • Is dit een Vita prijsvraag dan, BrutalGamer?

 • Zonder Nintendo hadden we helemaal geen games meer gezien, na die rampzalige game crash in de jaren 80.

 • Myths and fairy tales, het ging gewoon niet goed met Atari. Ze waren de weg kwijt en kwamen in problemen. Net zoals het nu ook niet goed gaat met sommige bedrijven in de business, waaronder THQ. Daar profiteren nu kleinere- uitgevers (en ontwikkelaars) van. Dat deden Nintendo en SEGA toen.

 • Ontkenning? Hahahaha

 • Zonder Nintendo hadden we altijd nog SEGA gehad, rond die tijd.

 • @Mitchinho geef je deels gelijk, maar vergeet niet dat de Playstation gemaakt is door sony zelf omdat Nintendo het idee van een console met cd drive niet zag zitten!! Dus niet alles is aan hun te danken, tenzij je het zo bekijkt dat ze daardoor sony "dwongen" voor zich zelf een console te maken, maar aan de andere kant was het idee van Sony en niet van Nintendo.

 • Weet je wel hoe erg de crisis destijds was? De Amerikaanse Economie kan nooit meer zo een crisis aan. Na de laatste keer in de jaren 80 is dat waarschijnlijk de zwarte pagina. Als Nintendo destijds niet was begonnen met de game industrie weer in te gaan was misschien geen 1 bedrijf er in gegaan. Atari mag je niet eens meer serieus nemen na wat ze hebben gedaan.

 • ikke wel hoor!!

 • @KPL
  Nintendo had Sony benaderd om een CD uitbreiding voor de Super Nintendo te maken genaamd: "Play Station". Echter, vanwege auteursrecht conflicten hebben de twee hun contract verbroken en is Nintendo met Philips in zee gegaan. Nintendo besloot om met Philips de Nintendo Play Station te gaan maken. Uiteindelijk heeft Nintendo het contract met Philips verbroken omdat Nintendo een CD add-on bij Sega zag floppen. In ruil voor de contractbreuk kreeg Philips 5 licenties in leen voor de Philips CDi. Dit waren o.a. Hotel Mario en The Legend of Zelda voor de CDi. Sony was echter zo boos om de contractbreuk van Sony en Nintendo dat als gevolg had dat Sony uit wraak een concurrent voor de Nintendo 64 op de markt zette. De Sony PlayStation.  Dus eigenlijk kan je zeggen dat juist door Nintendo, Sony de PlayStation had uitgevonden en zich op de game-markt ging begeven. Als Nintendo namelijk Sony nooit had benaderd om een Nintendo Play Station te maken of als Nintendo nooit het contract met Sony verbroken had, dan had Sony waarschijnlijk nooit een spelcomputer uitgebracht en was Sony nu onderdeel van Nintendo of 'gewoon' een televisie/multimedia fabrikant. Dus met andere woorden, door Nintendo is Sony spelcomputers gaan maken.  Als je hier dan weer op verder gaat zou je kunnen zeggen dat Microsoft het succes zag van de PlayStation 1 en de Nintendo 64 waarna ook zij geld wilde verdienen met games. Daarom kwam Microsoft in de generatie na de PS1 en de Nintendo 64 met de Xbox. Dus je zou dan ook kunnen zeggen dat door de contractbreuk van Nintendo met Sony, Sony de PS1 heeft gemaakt uit wraak en succesvol bleek waarna Microsoft hier ook een markt in zag en vervolgens de Xbox heeft gemaakt. Dus eigenlijk is Nintendo de oorzaak van het ontstaan van de PlayStation en de Xbox. Maar dit laatste is niet met alle zekerheid/waarschijnlijkheid te zeggen. Het is een mogelijkheid.

 • @Sympharion bedankt voor dit verhaal. Ik had zelf geen zin om dit duidelijk te maken

 • @Sympharion bedankt voor dit verhaal. Ik had zelf geen zin om dit duidelijk te maken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren