1. Accessorize je woonkamer: een Android-console met vazen

Accessorize je woonkamer: een Android-console met vazen

Gisteren is er op crowdfundingwebsite Indiegogo een inzamelingsactie gestart voor de eSfere, een Android-spelcomputer voor in je woonkamer. Maar wat nu als deze vloekt bij je interieur. Nou! Dan bestel je er toch een paar vazen bij?

Voor 34 dollar extra - de console kost overigens 99 dollar - krijg je drie van deze vazen om je eSfere perfect in de huiskamer op te laten gaan. Niemand zal nog denken dat je een nerdy spelcomputer hebt staan, maar gewoon een rare bol naast drie afschuwelijke vazen. Geniaal!

Wil je meer weten over de eSfere en misschien je geld doneren. Nadat je het veel te zoet YouTube-filmpje hebt bekeken, kun je hier terecht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk! We gaan dood gegooid worden met crappy Kickstarter-Android consoles. :)

 • Android-consoles… Ik koop nog liever een oude Atari

 • Erg mooie prijs hoor!  Ik bedoel:
  eSfere specifications:  - Tegra3 quad core processor or above  - 2 GB RAM  - 16 GB internal flash storage  - 2 USB ports  - Bluetooth  - WiFi 802.11 b/g/n  - Ethernet  - HDMI connection for up to 1080p HD  - "Touch&Play" multitouch gamepad controller with integrated accelerometer and gyroscope  - Android OS 4.1  - Available in 7 different colors (black, white, pink, red, light blue, blue and yellow)  Bovenstaande zit tegen de specs van de WiiU aan en dan ook nog voorzien van een multitouch controller…..

 • De CPU + GPGPU van de Wii U is wel wat krachtiger dan alleen een Tegra 3. Een Tegra 3 is zelfs niet eens zo krachtig als de CPU + GPU van de Xbox 360.

 • En gezien de WiiU tot nu toe niet krachtiger lijkt dan de 360 heeft Koek het niet bepaald verkeerd verwoord.

 • De CPU niet inderdaad. Maar de CPU + de GPU wel. Aangezien de GPU in de Wii U naar alle waarschijnlijkheid krachtiger blijkt dan de GPU in de Xbox 360. Dan is dus de Wii U even krachtig, zo niet krachtiger dan de Xbox 360. En dus, in beide gevallen, zitten de specs van 1 Tegra 3 processor niet tegen de specs van 1 CPU + GPGPU van de Wii U aan.

 • Waarom hebben ze dan niet gewoon voor een andere look gekozen? Wel geniale oplossing btw haha!

 • De Ouya vond ik dan nog wel leuk, maar er moeten niet te veel Android consoles komen. Ik vraag me of of de vraag hiervoor dan ook echt groot is.

 • Ik hou het bij de Ouya, deze ziet er niet uit en de controller is alleen touch based, de ouya controller ziet eruit als een xbox360 controller met touch in midden vd controller

 • Ik hou het bij de Ouya, deze ziet er niet uit en de controller is alleen touch based, de ouya controller ziet eruit als een xbox360 controller met touch in midden vd controller

 • Jammer dat Android- e iOS-games meestal van dieptreurige kwaliteit zijn. Een echte gamer heeft een echte console staan.

 • Ja vindt ik ook en als ik zo nodig een Android game wil doen pak ik me Samsung Galaxy Note 10.1 3G wel is net zo goed als de Ouya of deze shit . en als je touch besturing zo erg vindt er zijn zat apps om je Ps3 controller te linken. dus een Android Console is nutteloos . 9v10 Games zijn toch schijt games

 • Er zijn best veel goede games voor de Android en iOS hoor.
  Probleem is dat het allemaal met touch besturing is, waardoor het niet echt dezelfde kwaliteit kan bereiken als console/pc games.

 • ja maar GTA is met een Bluetooth Toetsenbord te spellen :) en zo zijn de wel meer games die dat kunnen. en zoals ik al zij kan jeje Ps3 Controller linken met een App x360 weet ik niet maar zou ook wel. ja het beeld gaat wel maar je moet het niet willen op je 40inch scherm nee dan is het niet mooi

 • Wat dacht je van Emulators. Heb je 1 console voor je NES, SNES, GB, GBA, n64, PSX, PS2 spellen.

 • ja leuk ik heb ze allemaal ik game de nooit op maar voor de Mensen die het leuk vinden maar dat kan je Tablet ook gewoon of telefoon en via een mini HDMI op je Tv te spellen . dus ik zie de nog niks in . en op je laptop en pc kan je ook Emulators krijgen. ik deed weleens MK64 met een Logitech F710 erg fijn gamen beter dan een N64 controller

 • @ Needakill  Heb ik al een oplossing voor gevonden in de Xperia Play, maar kan me goed voorstellen dat mensen dit voor in de woonkamer wel prima vinden.  Echter daarvoor lijkt de Ouya ivm het hebben van knoppen een beter alternatief.

 • Hoewel ze blijven herhalen dat het design zo sterk is vind ik het maar lelijk…
  Geef mij maar de Ouya qua design, ook hun idee erachter lijkt veel verder te staan. Bij de Ouya heb je een interface speciaal ontworpen om te gamen hier lijkt het meer op een androidtablet op tv.

 • Beetje concurrentie voor de Ouya kan natuurlijk geen kwaad. Maar naast het lelijke uiterlijk ziet het er nou niet allemaal heel diep uitgewerkt uit en lijkt het meer een opeenstapeling van wat random ideeën. Kan je niet gewoon een kastje maken die het beeld van je Android telefoon direct doorstuurt naar je tv dan heb je die controller ook niet meer nodig.

 • Keek ik nou naar een Tellsell filmpje?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren