1. Dreamfall Chapters bevat drie speelbare personages

Dreamfall Chapters bevat drie speelbare personages

Dreamfall Chapters, het vervolg op het in 2006 verschenen Dreamfall, bevat drie speelbare personages waarvan de verhalen zich gedurende game zullen mengen. Dit heeft de oprichter van ontwikkelaar Red Thread Studios, Ragnar Tornquist, bekendgemaakt in een interview met Polygon.

Alledrie de personages zijn vrouwelijk (altijd goed, die worden te weinig gerepresenteerd in games!) en van de eerste is ook al bekend gemaakt wie het is. Zoë, het hoofdpersonage uit Dreamfall, keert terug en is volgens Tornquist drastisch veranderd. "Zoals alle personages is ze gegroeid, en Dreamfall Chapters gaat gewaagde richtingen in. Geboorte, leven, dood - het gaat om dat soort dingen, en niemand is er veilig van. Opgroeien is niet makkelijk en Zöe zal dit beter begrijpen dan de meesten." Duidelijke taal, Ragnar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

  • Kan niet wachten om deze game te spelen!

  • Toch wel erg benieuwd of hij zo goed wordt als zijn voorganger.

  • Nooit van gehoord maar het klinkt wel interresant

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren