1. Meer dan Games: Gratis GTA: San Andreas - The Introduction

Meer dan Games: Gratis GTA: San Andreas - The Introduction

Rockstar Games is momenteel druk bezig met het heruitgeven van oud GTA-materiaal. Na de releases van GTA: Vice City voor iOS/Android en GTA: San Andreas voor de PlayStation 3, is nu ook GTA: San Andreas - The Introduction opnieuw beschikbaar gemaakt. Deze korte film van ongeveer 20 minuten is sinds deze week gratis te zien via Rockstar's website. Voorheen was The Introduction enkel beschikbaar op DVD bij de 2 disc soundtrack en de later uitgegeven Special Edition van de game.

In GTA: San Andreas - The Introduction wordt de game San Andreas ingeleid. In de film bevindt hoofdpersoon Carl 'CJ' Johnson zich nog in Liberty City als hij van zijn broer het slechte nieuws over zijn moeder ontvangt. Ook genoeg andere personages die we kennen uit San Andreas en vaak ook andere GTA's, zoals Ken Rosenberg, Salvatore Leone en de door Samuel L. Jackson gespeelde Officer Tenpenny passeren de revue.

'Meer dan Games'-nieuws wordt geschreven door IG-redacteur Lars Cornelis, oprichter van de website Meer dan Games. Meer informatie over de boeken, comics en films gebaseerd op games vind je daar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

  • Ah dat is dus dat filmpje dat ik niet vond op mijn PS2 schijfje.

  • Staat sinds de release overal op internet, o.a youtube..

  • Ja idd, heb dat filmpje allang gezien op youtube en ik heb geen special edition van sa..

  • Alles staat wel ergens op het internet, TheRow ;) Niet via 'officiële' kanalen echter.

  • Betekent niet dat het niet overbodig is. :O

  • "GTA: Vice City voor iOS" en Android!

  • Jackosn… Realy?

  • En gratis op youtube :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren