1. Nieuwe DLC Borderlands 2 verschijnt begin januari

Nieuwe DLC Borderlands 2 verschijnt begin januari

De aankomende downloadbare uitbreiding voor Borderlands 2, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, verschijnt op 15 januari voor de PC en Xbox 360. PlayStation 3 krijgt de DLC een dagje later. Dit meldt JoyStiq.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt speelt zich af in Aegris, waar spelers op de meest exotische dieren mogen jagen. De spelers worden tijdens hun jachttocht echter dwarsgezeten door een nieuwe vijand, die in de voetsporen van Handsome Jack wil treden.

Het pakket kost 9,99 euro op de PlayStation 3 en zal je 800 Microsoft-punten kosten op de Xbox 360.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Aaah waarom zo snel, I'm not ready. Maar wel weer onwijs gaaf.

 • Er werd eerst gehint door Randy Pitchford dat de DLC "voor het einde van de wereld" zou komen, sommige sites noemden al een release van 18 december.  Natuurlijk kan je Randy's opmerking op twee manieren opvatten. Maar ik ben blij dat de DLC in Januari komt, ik heb dan tijd genoeg om wat meer characters te levelen :)  Oh ja, in de DLC zit wederom een Raid boss, dit keer een enorme Stalker. Ook is er als voertuig een soort boot met een propellor erachter, die een elemental turret heeft naar keuze. Verder 5 hoofdmissies, 12 zijmissies en nog veel Hammerlock hunt missies (weet niet precies wat dit inhoudt)  Word wel awesome :)

 • Awesome wordt het sowieso! Alleen ik ben gewoon nog even niet klaar voor een nieuwe haha. Ben ook weer bezig met andere games enzo, maar deze DLC wordt ook gewoon weer aangeschaft hoor! Alleen wss niet op release door mij.

 • leuke trailer  Nu maar hopen dat de levelcap eens omhoog gaat

 • Aantrekkelijker dan de losse missie crap DLC van laatst.

 • Ik weiger DLC 2/3/4 te spelen totdat de lvl cap omhoog gaat. Ik heb een season pass, maar als je op het hoogste lvl zit krijg je bijna geen betere loot meer, want heb bakken legendary's. Haalt een beetje de motivatie weg, want ik speel het niet puur voor het verhaal.

 • Dit kan wel cool worden, ze pompen die DLC er wel snel uit zeg

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren