1. Zevende Humble Bundle levert 2,6 miljoen dollar op

Zevende Humble Bundle levert 2,6 miljoen dollar op

De zevende Indie Humble Bundle heeft iets meer dan 2,6 miljoen dollar opgeleverd. In totaal hebben zo’n 400.000 gamers het pakket dat bestaat uit onder andere Snapshot, The Binding of Isaac en Shank 2 binnengehaald.

Daarbij kon je zelf bepalen wat je voor de bundel wilde betalen en ook welk gedeelte van het betaalde bedrag naar het goede doel, naar de ontwikkelaar en naar de organisators van de Humble Bundle ging.

De gulste gever was WrapBootstrap, die 1256 dollar voor de bundle neerlegde. Gemiddeld werd er 6,69 dollar per bundel betaald. Heb jij 'm ook gekocht en voor welke games precies?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Very nice, dit soort dingen blijven super.

 • Jup, heb em binnen gehaald.
  Is voor mij namelijk vaste prik..mijn "goede doel" om het maar ff zo te zeggen.  Heb em vooral binnen gehaald met oog op de bekendere titels maar ik ben nu helemaal verslaafd aan Dungeon Defenders. Briljant spel dat

 • Haal hem altijd binnen voor 15$ Ik vind het een prachtig initiatief… Ik ontdek door de bundles veel games die ik anders nooit zou hebben gevonden. Ik doe al mee vanaf Bundle 2 ( eigenlijk vanaf 1 want 2 gaf 1 extra ) Maar pareltjes als :  Bastion
  Braid
  BIT TRIP. RUNNER
  Crayon Physics Deluxe
  Jamestown
  OSMOS  Zou ik anders nooit gespeeld hebben… <3 The Indie Bundles

 • Precies dit.

 • Ik ook. Ik hou van de indie bundles. Ik heb nog veel van de indie games te spelen maar degene die ik al gespeeld heb waren echt de moeite.  En ik zou er anders nooit van gehoord hebben.

 • Niet gehaald, had wel de THQ humble bundle gehaald, daar ben ik wel erg happy mee :D

 • Alle games die het geld waard zijn had ik al lang, zoals BoI, dungeon defenders, LoG, the basement collection en cave story. Helaas dus geen humble bundle voor mij deze keer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren