1. Multiplayer Tomb Raider krijgt minimaal twee modi

Multiplayer Tomb Raider krijgt minimaal twee modi

Voor de multiplayer van Tomb Raider zijn in ieder geval twee modi bevestigd. Een daarvan is het bijna vanzelfsprekende Team Deathmatch, de ander is Rescue.

Beide spelmodi bestaan uit twee teams, de Survivors en de Scavengers. In Rescue moeten de Survivors een bepaald aantal medpacks verzamelen en deze afleveren op constant veranderende locaties. Scavengers hebben het wat dat betreft misschien wat makkelijker: zij hoeven enkel genoeg kills te halen om de overwinning binnen te slepen.

Lara is tot nu toe nergens te bekennen in de multiplayer.

Er zou mogelijk ook een derde modi beschikbaar komen, Cry for Help, die meer draait om het ontdek- en verzamelaspect, in plaats van vechten.

In de preview van OXM, waar bovenstaande informatie ook vandaan komt, staan nog meer details over zowel de single- als multiplayer. Een fan heeft op het Tomb Raider-forum een lijstje geplaatst met daarin de belangrijkste informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Een gewaagde poging om het spel niet alleen te dragen op de singleplayer.
  Het lijkt wel alsof geen enkel spel straks meer kan draaien zonder Multiplayer.  Ik denk alleen dat gezien de naam Tombraider meer mensen hopen op een lange singleplayer van bv 18/20 uur met bv een herspeelbaarheid… dan een verhaal van bv 8 uur met multiplayer. We zullen zien hoe dit gaat uitpakken.

 • Ik denk het niet, maar als het de 2e optie gaat worden (8 uur SP met MP) dan zou ik vreselijk teleurgesteld zijn!  Maar aangezien nieuws van de MP redelijk laat kwam, denk ik wel dat de echte nadruk bij de SP ligt!

 • Afhankelijk van je speelstijl duurt de SP 12 tot 15 uur. Is allang bekend.

 • Goed man…

 • Lijkt me te gek!

 • het kan best goed uitpakken,
  de mp van uncharted 3 heb ik me best lang mee vermaakt.

 • Hoeft van mij niet.
  Multiplayer mogen ze er van mij uitlaten

 • Lijkt me nogal een magere MP te worden dan, ook al is het spel meer op singleplayer gericht. Ze zouden beter meer aandacht gewoon aan de SP moeten besteden.

 • Denk dat de multi niks wordt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren