1. 'DmC Devil May Cry heeft lage instapdrempel'

'DmC Devil May Cry heeft lage instapdrempel'

DmC Devil May Cry is voor nieuwkomers makkelijk op te pakken en te spelen zoals eigenlijk alleen een jarenlange fan dat kan. Capcom kwam er namelijk achter dat ze met ieder nieuw deel nauwelijks nieuwe mensen aanspraken.

De nieuwe game heeft daarom een lagere instapdrempel, onder andere door spelers net wat extra tijd te geven om in de lucht te hangen tijdens gevechten. Zo kunnen ze al zwevend meer aanvallen uitvoeren en storten ze niet gelijk weer ter aarde.

Het risico bestaat natuurlijk dat DmC Devil May Cry hierdoor de veteranen niet meer aanspreekt. Capcom is het hier niet mee eens en denkt dat zowel oude als nieuwe fans zich zullen vermaken. "En ik ben erg trots op ze", aldus game director Hideaki Itsuno.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Doe dat dan in een lagere moeilijkheidsgraad en haal die nieuwe aanpassingen eruit in een hogere moeilijkheidsgraad…

 • "Het risico bestaat natuurlijk dat DmC Devil May Cry hierdoor de veteranen niet meer aanspreekt. Capcom is het hier niet mee eens"  Yeah right, net als Ninja Gaiden 3 en Dragon Age 2.

 • Beide niet van Capcom, of bedoel je iets anders? ;)

 • Ik heb de demo van PSN geplukt. En vergeleken met Ninja Gaiden, Dragon Age 2 en de voorgaande DMC's moet ik toch zeggen dat het toch wel wat uitdaging biedt. En als DMC fan moet ik toch zeggen dat ik er ook over te spreken ben. En de demo is zeker het spelen waard. NG3 en DA2 zijn trouwens niet van Capcom vriend.

 • I know, ik bedoelde dat zowel Ninja Gaiden 3 en Dragon Age 2 ook geschikt waren gemaakt voor nieuwkomers en daardoor te makkelijk werd.

 • ohw op die manier :D

 • De game schijnt ook best kort en makkelijk te zijn volgens gamejournalisten die het gespeeld hebben, dan maar op hard de game een paar uurtjes per dag spelen.

 • Het is maar te hopen dat ze een extra moeilijkheids graad aan toevoegen. Of anders gewoon op hard beginnen. Persoonlijk vond ik de moeilijkheids graad in de demo op Normal wel meevallen.

 • de moeilijkste graad was ook nog wel te doen maar ik ga ervan uit de missies op het begin van het spel was

 • zeer slechte zaak dit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren