1. IGTV Vooruitblik: InsideGamer in 2013

IGTV Vooruitblik: InsideGamer in 2013

Voor wie het heeft gemist: gisteren hebben we Uitgespeeld in een nieuw jasje gegoten. Daarbij kiezen we er voor om Uitgespeeld wat vlotter te maken en items zoals Kijkersvragen in een aparte video te doen. Eerlijk gezegd had dat deze video moeten worden, maar omdat er bij de laatste Uitgespeeld van 2012 maar twee vragen werden gesteld, hebben we besloten om deze video te gebruiken om een vooruitblik te maken wat we met InsideGamer in 2013 gaan doen. Volgende week willen we weer een Kijkersvragen video doen, dus stel hier nu je vragen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Het klinkt hoopvol en positief. Nu hopen dat jullie dit gaan uitvoeren.
  Ik hoor nu dingen die ik precies bedoelde die fout gingen/ zijn gegaan. Dus dit is zeker prettig dat daar aandacht voor komt.
  In ieder geval een lekkere positieve start voor 2013! ;)

 • Juist leuk als het lekker langs duurt, mooi begin van mijn zaterdag! Vroeg opgestaan, even IGTV checken en ik ben dus ook vooral benieuwd naar morgen. Top!

 • Vraag: denken jullie dat Sony used-games zal blokkeren op hun nieuwe console en zo ja, wat zouden jullie daarvan vinden?

 • Ik hoor alleen maar goede ideeën, video's lekker lang met natuurlijk af en toe wat "geouwehoer", maar geschreven content mag zeker niet ten ondergaan hieraan, want geschreven artikelen vind ik minstens zo leuk en soms zelfs vermakelijker dan video's.. Maar ik heb goede hoop voor 2013 in ieder geval! Goed concept IG!

 • Erg leuk dit!
  Uitgespeeld in een nieuw jasje was wat kort naar mijn smaak maar dat is inderdaad wegens het gebrek aan nieuws. Misschien mag er in uitgespeeld ook wat meer geouwehoerd worden,maar dat zal wel verbeteren in de komende tijd als er meer nieuws is. De andere ideeën lijken ook allemaal echt leuk.  BTW: Gefeliciteerd Jelle !

 • kijkersvraag: zoals jullie weten is de game van het jaar the walking dead. ik ben erg fan van de game en kijk ook de tv serie maar een ding ergerde mij, ze beweren dat de keuzens in het spel zeer belangrijk zijn net als je relaties met karakters ect. maar even als voor beeld je moet op een gegeven moment kiezen tussen het redden van 2 karakters. ik dacht op dat moment eindelijk een keuze die het verhaal gaat veranderen maar even later in het verhaal wordt je gekozen karakter vermoord. ik denk dan hebben keuzens wel degelijk een functie of zitten ze er voor de leuk bij

 • Ik heb een galaxy note 10.1 maar kan deze video's niet afspelen iemand misschien een suggestie voor welke browser ik moet gebruiken of hoe ik dit kan oplossen (als dat kan?)

 • Ik ben wel blij met de nieuwe weg die jullie in slaan . Het klinkt veelbelovend . Ik denk ook dat IG zich daarmee kan onderscheiden van andere site's .
  Ik juich het enorm toe als er dieper op onderwerpen in word gegaan en er langere items komen met verschillende inzichten . Dat is natuurlijk wel het belangrijkste , dat je wat te melden hebt en weet waar je over praat .
  In mijn ogen zijn er al te veel site's die maar een beetje de oppervlakte van games bespreken en waar geen plaats is voor langere video items waarin er meer over de materie word gesproken .
  Dat lijkt natuurlijk heel droog als je dat zo leest , maar het staat en valt bij hoe jullie dat aanpakken .
  Maar ik heb er vertrouwen in dat jullie het kunnen .

 • jullie vergeten "the last of us". tenminste, dat lijkt mij een hele sterke game.

 • Leuke video!  Kijkersvraag: Wat is de grootste blunder van IG in 2012?  Edit: Kevin wat een bazenshirt :D

 • Tot nu toe klinkt het goed.  Jelle gelukkige verjaardag!

 • Het nieuwe concept is erg tof
  Ga zo door !  En gefeliciteerd Jelle

 • Owh ja…  @ Jelle ik heb je wel eens persoonlijk aan de telefoon gehad (dat weet je misschien niet meer) lang geleden…. ik rade zijdelings toen jouw leeftijd in ons gesprek. Je bent toch van mijn leeftijd (38 jaar) zei ik??? Toen waarschijnlijk 34 jaar.  "rot op man" zei je toen….. ghi, ghi zat ik er even Vet naast. (komt natuurlijk omdat ik er zelf zo gigantisch goed uitzie voor mijn leeftijd duh!
  Maar Jelle GEFELICIFLAPSTAART dat je een mooie dag mag hebben.

 • Ik kijk altijd graag naar jullie video's en ik ben dan ook blij om te horen dat hier meer aandacht aan wordt besteed in 2013.  Mijn kijkersvraag: al sinds de lancering van de Wii U heb ik het systeem in mijn bezit en ik weet maar al te goed dat het nog veel te vroeg is voor een nieuwe Zelda of 3D-Mario, maar verwachten jullie dit jaar al wel iets in de trant van Mario Kart, Donkey Kong, F-Zero of een andere franchise van Nintendo? (Pikmin 3 daargelaten, want die is al bevestigd voor 2013.)

 • Vet jongens, ben zeer te spreken over de nieuwe insteek. Vind de lengte van dit item prima, als het maar niet langer dan een half uur wordt. Vraag me wel af waar jullie de tijd vandaan halen :)  Kijkersvraag: FIFA 13 is nu een tijdje uit, maar ik vraag me nog steeds iets af. Eens in de zoveel tijd veranderen de ratings van de spelers, maar waar baseren ze dit op? Is het een gok dat bv. de passing van een speler beter is geworden of volgen ze dit op de voet?

 • Pedobear op je t-shirt Kevin, awesome. :lol:  Ik ben overigens erg benieuwd naar de discussie video's! Klinkt awesome, ik houd van discussies.

 • Leuke video! :)

 • Kijkersvraag: Wat verwachten jullie van Sly Cooper: Thieves in Time? Mij lijkt het een geweldig spel (aangezien de PS2-delen heel goed waren), maar sinds het gemaakt wordt door een nieuwe studio weet ik niet of ze de verwachtingen kunnen waarmaken.

 • dit moeten jullie vaker doen. gewoon even op de bank zitten en alles bespreken. erg wat mij betreft is dit wel goed.

 • Inderdaad.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren