1. Game van de Week: Anarchy Reigns

Game van de Week: Anarchy Reigns

Vanaf deze week beginnen we weer met de Game van de Week-rubriek, een rubriek die we een aantal jaren geleden ook al hadden. Elke week (behalve wanneer er echt niks uitkomt) kiezen we één game als Game van de Week en zetten we die extra in de spotlights. Op deze manier denken we dat games net wat meer gaan leven op de website en weten jullie precies wat er uitkomt!

Game van de week: Anarchy Reigns

Hoewel Kevin de enige van ons is die al uitgebreid aan de slag is gegaan met de game, zijn er voor ons allemaal twee enorme pluspunten die ons nieuwsgierig maken naar Anarchy Reigns:

1. Anarchy Reigns ligt voor een adviesprijs van 30 euro in de winkel

2. De game wordt gemaakt door Platinum Games, een ontwikkelaar die eerder verantwoordelijk was voor boeiende games als MadWorld en Bayonetta

Anarchy Reigns is een beat-em-up, waarbij je vijanden op gruwelijke wijze af kan maken. In de singleplayermodus ga je als Jack - die we kennen uit MadWorld - of Leo op avontuur. De game moet je in de sinleplayermodus zo’n tien uur bezig houden en bevat daarnaast ook een multiplayermodus. Die bevat zeventien verschillende personages waarmee je kunt vechten.

Deze week hebben we drie artikelen van Anarchy Reign gepland staan. Dit weekend verschijnt natuurlijk de review, maar voordat het zover is trakteren we jullie eerst op een Voorspel-video en een artikel waarin de verschillende personages uit de game worden uitgelicht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nieuwe rubrieken, veel video-items gelanceerd. Goed werk, IG! Game Solutions weg zorgt weer voor meer IG zelf in plaats van die zakelijke schrijfstijl. :)

 • nice!, ik kijk al uit naar de aankomende artikelen over Anarchy Reign.
  ben zeer benieuwd naar deze game .:)

 • Game die ik al een tijdje in de gaten aan het houden ben benieuwd of het nu echt wat is.

 • De adviesprijs is 30 euro en schandalig gewoon dat de meeste winkels het spel voor 50 euro of meer aanbieden

 • mischien dat deze link je blij maakt ^^
  http://www.bestbuy4you.nl/anarchy-rei…
  zag hem daar voor minder dan 30 euro ^^

 • Ik dacht dat deze game alleen online multiplayer was.
  Daardoor had ik al meteen geen interesse meer in de game. Maar nu lees ik hier dat ie ook een singleplayer heeft. Dat zorgt toch weer dat ik benieuwd ben.

 • Deze game is helaas niks voor mij, weet me niet echt te raken.
  Maar het idee Game van de Week vind ik toch nog wel handig, alleen zou ik het graag wat langer zien.

 • Het symbool van dit spel doet me zo denken aan dat van borderlands maar dat zal wel aan mij liggen zeker. :)

 • Hehehe, zat er ook gelijk aan te denken :P zeker omdat borderlands 2 ook als hoesje de kleuren geel en oranje gebruikt.

 • Lijkt me wel een nogal rare rubriek, het is toch niet echt zo vaak het geval dat er meer games in eenzelfde week uitkomen? Toch leuk dat IG nog altijd nieuwe rubrieken in het leven roept.

 • Dat ligt eraan wat voor games allemaal als game van de week mogen worden genomineerd. Als ook IOS en Android games mogen worden genomineerd heb je al een iets breder scala aan games

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren