1. Team Ninja werkt aan een actiegame voor de Wii U

Team Ninja werkt aan een actiegame voor de Wii U

Yosuke Hayashi, hoofd van ontwikkelaar Team Ninja, heeft onhuld dat Team Ninja op dit moment aan een actiegame voor de Wii U werkt. Die uitspraak doet hij tegen Official Nintendo Magazine, naar aanleiding van de release van Ninja Gaide 3: Razor’s Edge.

Hayashi is tevreden over de uitkomst van die game en laat weten verder te kijken naar de toekomst, waarin er dus blijkbaar een actiegame komt, maar de deur wordt ook open gehouden voor andere titels. Verder is Hayashi te spreken over de potentie van de Wii U. De uitgebrachte games en de games die nog in ontwikkeling zijn, zouden volgens Hayashi de kracht van de Wii U aantonen.

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge ligt eind deze week in de winkel. Onze Lars is op dit moment druk bezig met met het in stukjes hakken van vijanden en de review volgt dan ook zo snel mogelijk!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mmm, ik begin steeds meer interesse te krijgen in de Wii-U. Hoor er steeds meer positieve dingen over, zeker niet de flop die ik dacht dat het zou worden.

 • Denk dat ik eind deze week dan maar even naar de winkel moet xD
  NG3 lijkt me echt gruwelijk.

 • Just sayin, Hayashi zei ook het volgende:  “The Wii U is an infant that’s just been born,” Hayashi tells us. “It’s a little unfair to compare it to mature platforms that people have been working on for over five years. I’m sure people will find ways to bring out even more power as the platform matures.  “To be completely blunt and honest, there’s no way that the Wii U processor is ‘horrible and slow’ compared to other platforms. I think that comment was just 4A trying to find a scapegoat for a simple business decision on their part.”

 • Natuurlijk weten ze er over tijd meer uit te persen. Dit komt niet omdat ze niet bekend zijn met de hardware, want die is stok oud, maar puur door de software optimalisatie.  Het is beschamend dat het apparaat gelijkwaardig is aan de huidige generatie consoles. Als de huidige generatie nog vijf jaar door zou gaan, net als de Wii U, dan zou de Wii U deze nooit inhalen.

 • Ninja Gaiden 4 exclusief confirmed!

 • Uitgesloten.

 • als het goed is dan is deze game de Ninja Gaiden 3 zoals het had moeten wezen.

 • Ik ga hem halen deze week, ben heel benieuwd. NG3 voor de xbox en ps3 was in ieder geval een flinke tegenvaller. Boring was dat.

 • Ik ben benieuwd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren