1. Dead Space 3 demo op 22 januari

Dead Space 3 demo op 22 januari

Dead Space 3 krijgt op 22 januari een demo op Xbox Live. Een dag later komt deze ook beschikbaar voor PlayStation 3-eigenaars.

De demo moet je een goed idee geven van de nieuwe features van Dead Space 3, zoals de ijswereld Tau Volantis en het nieuwe wapensysteem, waarbij je zelf combinaties in elkaar kunt knutselen. Ook kun je op Xbox 360 al de stemcommando's via Kinect testen.

Als Xbox 360-eigenaar kun je de demo bovendien een week eerder krijgen, als je je aanmeldt op de website van EA tenminste. Je hebt hiervoor een Origin-account nodig en moet ook nog wat delen via Facebook of Twitter. Heb je dat eenmaal gedaan, dan zou je als het goed is op 15 januari een downloadcode moet ontvangen.

Wie geen zin heeft om via deze omweg de demo te krijgen, kan een weekje wachten. Of nog een maand vanaf nu, want dan ligt Dead Space 3 in de winkels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Marcel Vroegrijk Eindredacteur van Gamer.nl

Reacties

  • Aangezien EA deze game uitgeeft, is de eerste vraag die bij mij opkomt: wat wapen/armor/whatever kun je hiermee vrijspelen? Bij Dragon Age 2, Mass Effect 3 en Kingdoms of Amalur kon je allemaal iets vrijspelen. Zo zullen er vast wel nog meerdere demo's zijn

  • Kijk er naar uit, heb de 1e 2 delen ook met veel plezier gespeeld alleen Dead Space is van EA, dus ik denk dat er niet veel goede reactie's zullen komen. :P

  • Dit wordt mijn allereerste demo :) ben namelijk heel benieuwd hoe de game speelt na de nogal vage coop rommel info van de makers… Ik hoop nog steeds op rustige spooky stukken zoals deel 1 ipv CoD in space

  • Gedaan 15 januari krijg ik de code in me e-mail.

  • Mooi, want ik heb mijn twijfels over deze game. Teveel voor het grote publiek in mijn ogen, daar blijf ik wel bij andere games voor hangen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren