1. Game van de Week: DmC Devil May Cry

Game van de Week: DmC Devil May Cry

Vorige week was de week waarin de Game van de Week-rubriek officieel zjn herintrede maakte. De eerste week van het jaar kent doorgaans niet veel releases, waardoor Anarchy Reigns praktisch de enige logische keus was om extra in het zonnetje te zetten. Zoals je in de recensie hebt kunnen lezen was dit helaas een klein debacle, maar we hebben goede hoop dat dit niet het geval is met de game die we deze week uitlichten.

Game van de Week: DmC Devil May Cry

De oorzaak voor die goede hoop is dat we eigenlijk alleen maar positieve ervaringen aan previews hebben overgehouden. Wessel mocht op de Gamescom aan de slag met twee demo’s en was verrast door het soepele vechtsysteem, terwijl ook Douwe in zijn videopreview overtuigd was van de potentie van DmC. In deze reboot van de hack-and-slash-serie gaan we aan de slag met een jonge Dante, die nog onervaren is in het jagen op demonen. Hij is niet meer, zoals oorspronkelijk, een kind van een demon en mens, maar van een demon en engel. Desondanks ligt de focus van de game nog steeds op brute gevechten, met relatief simpel verslaanbare demonen en groteske eindbazen.

Ook jullie kunnen aan de slag met een demo van de game. Die is absoluut de moeite waard, zeker omdat je nog steeds DmC Devil May Cry kunt winnen door de demo te spelen en een foto van je score te delen via de Facebook-pagina van InsideGamer. Deze prijsvraag loopt tot vrijdag 18 januari, dus wees er snel bij!

Zoals gebruikelijk bij een Game van de Week verschjnen er diverse geschreven- en video-items die je meer over DmC Devil May Cry vertellen. Naast de review en videoreview mag je je niet alleen gaan opmaken voor een Voorspel-video, maar ook voor een waar art-ikel waarin we een blik werken op de concept art en fan art omtrent de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Heb de game al gepreorderd. Morgen hopelijk aan de slag ermee.
  Zie ook vandaag al verschillende media de game 8's en 9's geven. Dus dat is al erg mooi om te zien.

 • hehe paid reviews noemen ze dat.

 • Heb jij de hele game al gespeeld dan?
  Lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat die tientallen reviews allemaal zijn omgekocht.
  Jouw reactie klinkt meer dat jij niet tegen de veranderingen in deze Devil May Cry kan. En zonder de game te spelen het al slecht noemt.

 • Verschikkelijk simpele combat, een emo to edgy for u dante, constante slechte one-liners, het belachelijk maken van de vorige serie en de fans van de vorige serie, te makkelijke eindbazen, monsters die met 1 bepaald wapen doodgemaakt moeten worden (juist terwijl je meer wapens begint te unlocken) saaie platform levels, en een verhaal en een wereld die iemand van 12 ook wel had kunnen bedenken.

 • Verschikkelijk simpele combat, een emo to edgy for u dante, constante slechte one-liners, het belachelijk maken van de vorige serie en de fans van de vorige serie, te makkelijke eindbazen, monsters die met 1 bepaald wapen doodgemaakt moeten worden (juist terwijl je meer wapens begint te unlocken) saaie platform levels, en een verhaal en een wereld die iemand van 12 ook wel had kunnen bedenken.

 • en dit

 • Heb de demo gedownload , spel ziet er fucking lelijk uit op de xbox 360.

 • huh? ik dacht even dat ik las dat je het er zo mooi uit vond zien. (dat had ik ook overdreven gevonden). Echter zo lelijk is het toch niet? Ik vond het een game die er bovengemiddeld uitziet. Ben benieuwd naar andere meningen.

 • Download de demo :D en probeer hem uit , beelden die op internet staan zijn vaak van pc beelden. Ze durven de console beelden niet te capturen

 • Uiteraard heb ik de demo gedownload en gespeeld op x360 in december. Aan mijn tv kan het iig niet liggen want dat is dik in orde. Als ik de reviews lees klaagt ook niemand over de gfx. Wellicht verschillen we dan gewoon van mening

 • Lijkt me wel een vette game!

 • "Deze prijsvraag loopt tot de release van de game op vrijdag 15 januari, dus wees er snel bij!"  Vrijdag 15 januari?? Dat duurt nog wel even ;-)

 • Ik bedoelde inderdaad dinsdag 15 januari, maar heb het inmiddels veranderd naar vrijdag 18 januari; wel zo fair voor degenen die inmiddels uitgaan van de 18e. Maar bedankt voor je scherpe reactie!

 • Ben benieuwd naar deze game, heb de demo gespeeld en vond hem gewoon goed.
  Nu nog wachten op het eindoordeel van de verschillende sites.

 • alsjeblieft koop dit spel niet inplaats daarvan koop de orginele DMC's

 • Lijkt me opzich wel leuk, maar misschien dat ik de game over een paar maanden koop. Nu te druk met andere games en Gears of War komt in maart ookal en misschien dat ik MGS Rising haal, maar ook dat is nog niet zeker.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren